Arkadaşlar eşim resim öğretmeni;şu an uşaktayız bu sene tayin istemeyi düşünüyoruz deniz kenarında küçük fakat gelişmiş sosyal imkanları olan ama malum öğretmeniz maddi anlamda da bizi sarsmayacak bir yere gidip yerleşmek istiyoruz.Muğla aydın balıkesir gibi düşünüyoruz fakat buradaki gelişmiş kasabalarıda tam olarak bilemeiyoruz ...Sizlerden ricam buralarda görevli oaln arkadaşlardan yada buraları bilen arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorummm şimdiden teşekkürler.....
teşekkürler sevil çiçek anlattığınagöre çok güzel ama ben bir ayrıntıyı unutmuşum ben ankarılıyım eşim denizlili çok uzak olmasın istiyoruz ama orayı değerlendirmeye almayı düşüneceğim doğu görevimiz rizede çayelinde bitti ....Muğla ve aydını bu sene gezdim fakat hep tatil yerleri olduğu için malum pahalı veturistik yerlerdi ....buraların gelişmiş şiirn başka yerlerini bilmediğim için bu civardaki yerler bize uyacak bu arada izmirde böyle yerler varmı?
teşekkürler sevil aydın ağırlıklı olacak tayin bu gidişle🙂eşimde söke diyordu ben karasızdımsevil_çiçek şunu yazdı:izmie başlı başına memur kentidir.ben şahsen izmir de yaşamam.izmirin tek dez avantajı kiralar çok pahalıdır.ulaşım giyim gıda ucuzdur.ilçeleride merkezi gibidir.ilçe olarak urla,torbalı'yı tavsiye ederim.merkez ilçe olarak balçova,konak ve karşıyaka'yı tavsiye ederim.
benim de eşim denizlili.biz de izmir ve denizli arasında kalan iki yere de 1.5 saat uzaklıkta olan Aydın'ı istiyorduk.nasip olmadı.aydın'ın çine hariç bütün ilçeleri güzeldir.özellikle nazilli ve söke.muğla'nın da güzeldir fakat pahalıdır.bir de muğla da kışın hayat ölüdür.yani tavsiye etmem.
Gamze öğrt çok saol Uşak sivaslıdayım siizn burayı çok sevdiğinizi okumuştum fakat biz bir türlü sevemedik bir sürü olumsuz şeyler yaşadık...onun için artık yerleşbileceğimiz bir yer arıyoruz.Sökede kiralar nasıl,yada ev fiyatları,ulaşım ve sosyal imkanları yani orayla ilgili yaşamla ilgili herşey
Ayrıca burası gibi ankara denizli arası (pek arası olamyacak ama)güzel neresi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
Ayrıca burası gibi ankara denizli arası (pek arası olamyacak ama)güzel neresi varsa tavsiyelerinizi bekliyorum
gamzecim çok saol yazın efes ve fethiye arası eşimle bir tur yaptık kendi çapımızda kendi arabamızla sökeden geçtik ama içini gezmedik ...park çok güzel gerçekten ankarada da bunun benzeri göksu parkı var ki ben sadece büyük şehirlerde olur diye düşünüyordum aklıma gelen soruları mutlaka yazarak sorarım...Bu arada hırıszlık demişsinde burada ki kötü yaşadığım olaylardan biride buydu evime hırsız girdi ve daha başka sorunlar malum buraları ii biliyosun 4 yıl tüketti burası bizi....
Fiyatlar uygun gözküyor ....
peki gamzecim okullar arası mesafeler asıl malum 80 km şartı varya bizlerde buradn bir arkadaşım sivaslıda eşi banazda biliyosun zıt noktalar olmasına rağmen 80 km dolayı buraya düşmüşler nokta tayin ama birimizden biri eş durumu ile gidecek oda ben olacağım için en uzak kasabası nı felan biliyomusun (puan az ve doğu görevimi ben yapmadım eşim yaptığı için ondan yararlanıyorum)
Bende ne çok soru sorup seni rahatsız ediyorum kusura bakma çok saol...
peki gamzecim okullar arası mesafeler asıl malum 80 km şartı varya bizlerde buradn bir arkadaşım sivaslıda eşi banazda biliyosun zıt noktalar olmasına rağmen 80 km dolayı buraya düşmüşler nokta tayin ama birimizden biri eş durumu ile gidecek oda ben olacağım için en uzak kasabası nı felan biliyomusun (puan az ve doğu görevimi ben yapmadım eşim yaptığı için ondan yararlanıyorum)
Bende ne çok soru sorup seni rahatsız ediyorum kusura bakma çok saol...