Nerdesiniz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jinam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@jinam
bu forum da hiç ünv.li yok nerdesiniz arkadaşlar??? ne tartışacaz ve kiminle mersinliler uyumayın bi ilgilenin alanınızla..

burdayım sesini duydum geldim

MERHABA BEN DE 2005 MEZUNUYUM...

SLM SADOMAN2 ... 2005 MEZUNUSUN HAA...BENİ HATIRLADIN MI?BEN ŞENAY...MESAJIMA CEVAP YAZARSAN SEVİNİRİM..GÖRÜŞMEK ÜZERE....SENİ BURALARDA BULMAK ÇOK GÜZEL....

sado ve senay abla merhaba ben fulya sizleri burada bulmak çok güzel ya

:36_1_21:SELAM ŞEKERCİM NASILSIN?KAÇ GÜNDÜR AÇMIYORDUM YENİ GÖRDÜM MESAJINI.ÇOK SEVİNDİM.EVET BURALARDA KARŞILAŞMAK ÇOK GÜZEL.GÖRÜŞMEK ÜZERE....:36_3_12:

senay abla inşallah yazın görüşürüz.... düğünüme gelirsiniz inşallah.....

:36_3_12:DÜĞÜN HA.HADİ BAKALIM HAYIRLISI.SEVİNDİM.İNŞALLAH.TEMMUZDA GELECEĞİM İNŞLH AMA SEÇİME GELİP GERİ DÖNECEM MERSİNE.GÖRÜŞMEK ÜZERE....

nerde çalışıyorsun ben ceylanpınardayım....
düğünüm de ağustosta gelirsiniz inşallah

:36_3_12:SAKARYANIN KOCAALİ İLÇESİNDEYİM.İNŞALLA GELİRİZ DÜĞÜNE.ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.GÖRÜŞMEK ÜZERE....

teşekkürler mail adresin var mı?

selam şeker mail adresim ---------------------
görüşmek üzere öptüm.iyi*çalışmalar.....

o dönem sitenin yeni üyesi olduğum için mail adresi verdim.uyarınız için teşekkürler....

mersinliler nerdesiniz??? ben 2007 mezunuyum 2. öğretim kimler war bakalım burda???

mersinliler nerdesiniz??? ben 2007 mezunuyum 2. öğretim kimler war bakalım burda???
selam öskecik 2008 2. öğretim verrsek olurmu? :)) ben sadık sen sevilayların sınıfındaydın öylemi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri