Nee 2 artı 2 miş böyleee.......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sldkrcl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
lütfen birileri cevap versin hiç birsey anlamadım...

ben hiç mi hiç anlamadım ben de önlisans mezunuyum ama çalışmıyorum şu an bu haktan faydalanamıycaz mı yani

arkadaşlar biz mi ilçe ye başvurucaz ayın 28 ine kadar deniyo lütfen bilgisi olan açıklama yapsın

arkadaşlar bilgisi olanlar lütfen paylaşsınlar

ArkadaŞalr 2+2 ÇikmiŞ fakat bİn tÜrlÜ saÇmalik dolu gİrİp bİr okur musunuz?ben mİ yanliŞ okuyorum..

UL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ LOKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ LİSANS TAMA
Program:
Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama
Başvuru Tarihi:
25 Ekim 2010 00:00 - 26 Kasım 2010 17:00
25 Ekim 2010 - 23 Kasım 2010, mesai saatleri
Mazeretli Kayıt Tarihi:
24 Kasım 2010 - 26 Kasım 2010, mesai saatleri
​
MLAMA BAŞVURUİS
ANS TAMA Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama başvuru koşulları aşağıdadır:

Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği; Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenerek Açıköğretim Fakültesine bildirilen, Okul Öncesi ile Çocuk Gelişimi Ön Lisans mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda görev yapan öğretmenler başvurabilecektir.

Arkadaşlar verdiğiniz linki tıkladım.. bir kısmını buraya kopyaladım.. milli eğitim bakanlığı kadrosunda görev alanlar diyor.. illa ki devlet okulunda çalışanlardan bahsetmiyor sanırım.. meb bağlı özellerde bu kapsama giriyor bence.. sadece devlette çalışanlar girebilir diye bir saçmalık olamaz bencee.... kesinlikle olamaz.. mantık dışı çünkü.. bu arada bir arkadaşımız a.ö.f aradığını ve 2+2 sisteminin daha çıkmadığını söylemişler.. o zaman burada yazanlar ne arkadaşlar.. çıktı mı? çıkmadı mı? a.ö.f çıkmadı diyor ama bu açıklamaya göre çıkmış.. net bir açıklama yine yok yine yok...

MLAMA BAŞVURU

arkadaslar bencede olmaz ama sunu ıyı bılıyorumkı bızı oyalıyolar hakkımızı arıyalım dedım egıtımsenden yardım ıstedık onlarda artık bı cvp vermıyolar ssaassrrre

arkadaşlar remzi inanlı bu konuda ekimde olucak dedi ama hala bi ses yok kim bize bilgi vercek ya ben sabredemiyorum artık off allahım offffffffffffffffffffffffffffff

kimsenin pek sabrı kalmadı artık...

arkadaşlar remzi hoca kesin söz vermişti şimdi niye sesi çıkmıyo ekim de kesin bu iş olucaktı hani üzülmesinler merak etmesinler diyodu madem belirsiz bişeydi niye bu kadar kesin konuşup insanları aylardır umutlandırdı yazık değilmi bunca insana kimse çıkıp bişey demiyo hayret bişey yaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri