Müzikli oyun ben hazırladım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:23
öğrencilerin çok tatlı sesleri bayıldım.Nasıl ezberlemişler öyle nasıl tatlılar canım başarılar dilerim

teşekkür ederiz, beğenmenize çok sevindik, öyle tatlılar maşallah

süper olmuş agzına saglık

ellerine ve çocukların ağzına sağlık, çok güzel, paylaşım için teşekkürler..

Hatice Deniz öğretmenim; okudum, çok beğendim, yorum yazdığımı düşünüyordum, üyelerin verdikleri cevapları okumaktan, kendim yazmayı ihmal etmişim. Bu hafta sayıları işlerken bu şarkılı oyununu da kullanacağım. Oyun sonrası yorumumu da ekleyeceğim. :)

teşekkür ederim emel hocam, işinize yarayacaksa ne mutlu bana, umarım çocuklarınız da beğenir, yorumunuzu bekliyorum

hocam şarkısnıda kendinizmi yazdınız? böyle güzel oyunlarınız varsa devamını bekleriz. ben oynattım çocuklarında hoşuna gitti bende çok beğendim tekrar teşekkürler..

hocam şarkısnıda kendinizmi yazdınız? böyle güzel oyunlarınız varsa devamını bekleriz. ben oynattım çocuklarında hoşuna gitti bende çok beğendim tekrar teşekkürler..

evet hocam şarkısı da oyunu da bana ait, birkaç tane oyun ve şarkılarım var sitede, paylaşmaya devam edeceğim bir aksilik olmadığı sürece,
beğenmenize çok sevindim, çocuklarınızın beğenmesi ile çok büyük mutluluktur benim için, güle güle oynayın

çok eğlenceli bir oyuna benziyor.. teşekkür ediyorum paylaştığınız için.

hocam şarkıyı dinleyemiyoruz link açılmıyor.

bAYILDIM,ÇOK CİCİ!TEŞEKKÜRLER....

çok gzl olmuş

ayyyyyy hocam bu şüper olmuş hele o melodi ve soistlerin güzel sesleri bunu begenmemek mümkün değil yorumsuz geçmek de size ve minklere haksızlık olur ben bayıldım. satjımda uygulıycam muhakkak tam bole bişeu arıyordum emeğinize sağlık

GerÇekten Çok gÜzel....emeĞİnİze saĞlik hocam

cok guzel olmus .bende hemen ogretıcem

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri