Müzik aletleri örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fayran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:21
Çok güzel canım teşekkürler:)

yine resimleri göremiyorum çarpı çıkıyor resimlerin köşelerinde... :(
teşekkürler...

p3753 arkadasım çarpının üzerine sağ tıklayıp resmi göster diyip açabilirsin yada sayfayı yenile yapabilirsin...açılacaktır resimler...
bu arada teşekkürler arkadasım ellerine emeğine sağlık...

hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık.bizde müzik aleti yapacaktık bunlar çok yardımcı olucak tekrar teşekkürler...

hepsi çok güzel ellerine sağlık ya...

çok güzeller...

beğendiğinize sevindim:)

çok güsel çalışmalar.... teşekkrüler...

çok renkli görünüyrlar.
teşekkürler

hocam harika olmuşlar ellerinize sağlık ama benim hiç anlayamadığım birşey var:(:(::(( balonu sardıktan sonra nasıl patlatıyoruz....dışı sert zaten tutkal kağıt olduğu için ve içine nasıl koyuyoruz boncukları marakas yapmak için?????????????? anlatabilirseniz çok sevinirim :)

hepsi çok hoş.teşekkürler

hocam harika olmuşlar ellerinize sağlık ama benim hiç anlayamadığım birşey var:(:(::(( balonu sardıktan sonra nasıl patlatıyoruz....dışı sert zaten tutkal kağıt olduğu için ve içine nasıl koyuyoruz boncukları marakas yapmak için?????????????? anlatabilirseniz çok sevinirim :)

beğenmenize çok sevindim balonu sararken baş kısımında küçük bir boşluk bırakıyoruz daha sonra o boşluktan balonu patlatıp içine boncuk yada başka bir materyal koyup o boşlugu kapatıyoruz yada istersek bir cubuk takıyoruz umarım duzgun anlatabilmişimdir :)

hepsi harika...
elinize sağlık hocam...

çokk güzel olmuşlar ben şu anda lise 2. sını ögrencisiyim ben hala anlamdım nasıl yapılıyor özürüm dilerim sizden ama anlamadım:D

çooooook güzellerr

harikaaa olmuşlar renkler cıvıl cıvıl ellerinize sağlık

heside süper olmuş hocam

hepsi çok güzel olmuş ama yapımı daha detaylı yazarsanız sevirim.. :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri