Müjdeli haberi sonunda alacağız....

gerçek mi hocam yapılacak mı kesin :emot150:

hocam ben akim'i aradığımda 2 haftayı bulur çünkü yer değiştirenlerin ilişiğini kesip tam olarak kaç kişinin yer değiştirmesini tespit edilmesi bekleniyormuş yani 2000 kişiden kaçı yer değiştirdi, hangi barnştan kaç kişi değiştirecek ona bakılacakmış bana söylenen ve ayrıca istek ve talepler alınıyor değerlendiriliyormuş arkadaşlar!!! ben kadrolu atama isteğimi de belirttim bence herkes arasın :congratulationscut4

ARKADAŞLAR BU ALIM OLACAK MI OLMICAK MI BİLEN YOK. SES SEDA YOK HEP BEKLEMEKTEYİZ. BU ÖĞRETMENLERİ BÖYLE HİÇE SAYAN DEVLET BÜYÜKLERİ ELBET ALLAH SİZİ DE ER YADA GEÇ BİZİM DURUMUMUZA DÜŞÜRÜR , O ZAMAN ANLARSINIZ HALİMİZİ.
HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDEN NİMET ÇUBUKÇU İSTESEN ŞUBAT ATAMASI YAPARDIN MALİYE ONAY VERMİŞTİ, PEKİ NEDEN YAPMADIN NEYİNE GÜVENEREK YAPMADIN*???? SEÇİM GELSİN BAKALIM GÖRÜŞECEĞİZ.... OTURABİLECEKMİSİN KOLTUĞUNDA YAKINLARINI TORPİLLE ATAMASINI BİLİYORSUN STAJYER OLDUĞU HALDE TORPİLLE İSTANBULA DİNKÜLTÜRÜ ÖĞRETMENİ ATADIN NEDEN BAKANLIK İZNİYLE YANI SEN ÖYLE İSTEDİN ,,, YAZIKLAR OLSUN SANA BE YAZIKLAR OLSUN SENIN GİBİLERE. SENDEN ÖNCEKİ BAKANIN YOLUNDAN HIZLA KOŞUYORSUN. ÇOK İÇTEN SÖYLÜYORUM İNŞALLAH BU CEFALARIN EN KISA SÜREDE SEFASINI SÜRERİZ ARKADAŞLAR.
ALLAHTAN BAŞKA BİZİ DUYAN YOK DUA EDİYORUM HERAN NE OLUR ALLAHIM EK ATAMA YAPILSIN DİYE!
AMA ŞU 2000 İ BİLE YAPSALAR SEVİNECEĞİZ ; ATANAMICAMIZI BİLE BİE.... LANET OLSUN BU SİSTEME...
GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİNİ DEVLETE DÜŞMAN ETTİNİZ ; YETİŞTİRECEĞİMİZ ÇOCUKLAR DA DEVLETE DÜŞMAN YETİŞECEK MERAK ETME NİMET HANIM....
EN KISA SÜREDE ÖĞRETMEN ATAMASI YAPMAK ZORUNDASIN DUY ARTIK ÖĞRETMENLERİN SESİNİ DUUUUUYYYYYYYYYY
:3613411xz::emot84:

O akim de bizi oyalamaktan sindirmekten başka bişi yapmıyor. Ne dedi de oldu, hanı 10 bine yakın atama olcaktı emekli olanlar ayrılanların yerine alım yapılacaktı , şubat ataması olacak diyordu akim ne oldu?????
Kimsenin dediğine inanmıyorum klavuzu gözümle görmeden ...... Sadece fakire umut dağıtmaktan başka işleri yok telefondakilerin

Benim de güvenim kalmadı artık.bende ders çalışmayı da bıraktım.lanet olsun artık herhangi bir özel okulda çalışmak istiyorum.ücretli için haka öğretmen arıyorlar .kabul etmiyorum .değmezzz hiç yaaaaaaa.yeter artık bıktık evde oturmaktannnn.çalışmak istiyorum

abbas güçlüde bu 2000 alım olmayacak diye yazmış arkadaşlar resmen bizimle dalga geçiyolar

güncel :emot118: bir gün alacagız inş iyi haberi

insanda istek falan bırakmıyolar yazık ya insanların umutlarıyla oynuyolar.bana öyle geliyo ki arkadaşlar 10bin alım önümzdeki günlerde olacak gibi geliyor...iyi haberler alırız inşaallah.

2000 alım olsa bile bize ya 150 yada taş çatlasın 200 kişi alırlar çokaz bir rakam atama bile sayılmaz bu..........

2000 alım olsa bile bize ya 150 yada taş çatlasın 200 kişi alırlar çokaz bir rakam atama bile sayılmaz bu..........

ya alım olursa en çok bizden olur arkadaşım ama malesef alım yok :(:emot88:

benim puanım 2009 yılına ait acaba alım olursa (ki şubat bitiyor hala ses seda yok) bende başvurabilir miyim?
Sözleşmeliyim bu arada 2.yılım. Bir cevap verirseniz sevinirim

benim puanım 2009 yılına ait acaba alım olursa (ki şubat bitiyor hala ses seda yok) bende başvurabilir miyim?
aynı durumdayım arkadaşım 2011 ağustostan önce atama olursa puanımız geçerli ağustos atamasında puanımız ölüyo malesef...

2000 alım zaten sözleşmeli olacak arkadaşım sen sözleşmeliymişsin başvurmana gerek yok sanırım:))

arkadaşlar ne 150 200 bizden 1100 küsür kişi yer değiştiricek okadar olmasada en az 400 500 kişi alırlar ve en çok bizden alıcaklar bunu herkez biliyor memurlar nette bile geçiyordu en çok okul öncesi diye.

arkadaşlar ne 150 200 bizden 1100 küsür kişi yer değiştiricek okadar olmasada en az 400 500 kişi alırlar ve en çok bizden alıcaklar bunu herkez biliyor memurlar nette bile geçiyordu en çok okul öncesi diye.

bizden çok alımolcakta alım ile ilgili haber yok ki :emot0: sanırım bunuda unutturup alım yapmıyacaklar...

bizden çok az alınacagını sanmıyorum ama tabi 2bin alım olursa halen ilşiğini kesemeyenler var ayın 14ünü bekliyorlar onlar yerlerinden ayrılmadan yeni bir atama yapmazlar tabi çogu kişi çoktan yeni yerinde başladı bile onların yeri öğretmensiz mi kaldı derseniz sanmıyorum çoktan ücretli alınmıştır geri kalanda 14ünde ayrılacak oooffff beee ooofffff

kısaca sanki boşuna bekliyoruz mart 14ünde boşalacak da onlar bize 2binlik klavuz yayınlayacakda ölme eşeğim ölme ssaassrrre ama yapmayacak olsalar açıklama yaparlardı değil mi bişey söylemiyolar amaçları bizleri kalpten götürmek :77wu[1]::77wu[1]:

:emot75:bıktım usandım internet başında haber aramaktan, salaklaştım ya...

aynen arkadaşım artık bağımlılık oldu laptop kucağıma yapıştı resmen bi atanıyım birdaha uzun süre girmicem gibime geliyor ,ama alım olucak 2000 cepte bence:))ayın 14ünü bekliyorlar sanırım ama sonuçta kimlerin atandığı belli değil mi?neyi bekliyorlar ben anlayamadım.

aynen arkadaşım artık bağımlılık oldu laptop kucağıma yapıştı resmen bi atanıyım birdaha uzun süre girmicem gibime geliyor ,ama alım olucak 2000 cepte bence:))ayın 14ünü bekliyorlar sanırım ama sonuçta kimlerin atandığı belli değil mi?neyi bekliyorlar ben anlayamadım.

inşallah hocam alım olur herkes gönlündeki yere heyırlısı ile yerleşir...

artık umudum kalmadı..............özelde çalışmaya karar verdim :ggggdw:

arkadaşlar 2bin atama olacak diyorlar eş durumundan atananların ilişik kesmesini bekliyorlar inş kısa zamanda bi açıklama gelir.ama yapılırsa bizden kaç kişi alınır kaçta kalır bilemiyorum 60 üstü bekleyen bir çok kişi var.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri