Muğla Ünv.Okuloncesi Öğretmenliği Sergisinden Maskeler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karamel_arzu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:36
bende geçen yıl mezun oldum ve seni tanıyorum:))maske fotolarnı vermekle çok ii yapmışsın.

teşekkürler

teşekkürler :)

teşekkürler..

karamel arzu çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Fethiyelimisiniz görüntü resminiz fethiyeden bir yeri anımsattıda.ben fethiyeliyim de...

yok hayır fethiyeli değilim sadece muğlada okuyorum:))fotoğrafın olduğu yerde konya:))

cok güzeller elinize saglık bende ünv okuyorum inslh ögretmenlik meslegine baslarsam ögrencilerime yaptırcam

paylaşım için teşekkürler

Hazırlayanların ellerine sağlık.. Paylaştığın için çok teşekkürler canım :)

karamel arzu çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Fethiyelimisiniz görüntü resminiz fethiyeden bir yeri anımsattıda.ben fethiyeliyim de...

merhaba... karamel Arzu fethiyeli mi bilmiyorum ama ben fethiyeliyim :36_11_12: hemşerimi görmek çok güzel :)

Çok teşekkürler

çok güzel olmuşlar. paylaştığın için sağol

mrb arzu.maskeler güzelmişgerçekten sanki o dönemleri hatırlıyo gibiyim.ben de 2008 muğla mezunuyum ve şuan bulunduğun yer de memleketim.iki farklı ortak nokta buldum yani sende...başarılar

mrb arzu.ben de muğla mezunuyum2008.yani sanki bu maskleri canlı canlı görmüş gibiyim:)ayrıyeten şuanda bulunduğun yer de memleketim.iki ortak nokta buldum yani sende..başarılar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri