MÜcadelemİz sonuÇ verdİ, 4/b’lİler kadroya geÇİrİldİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Taylan GÜZEL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:51
Büşra öğretmenim sanırımki meslekte yenisiniz.Ben burda sendika reklamı yapmak için konuyu açmadım ama üyesi bulunduğum ve bulunmaktan sonsuz keyif aldığım ve bunu davam olarak gördüğüm sendikamın başarısındanda eğer birileri nemalanacaksa ben buna dur derim yada demek için girişimde bulunurum.Ben siirttin baykan ilçesinde bu sendikanın ilçe temsilciliğini yaptım şuan 4 yıldır denizlide'yim 65 öğretmenli okulda okul temsilcisiyim.180 Bin onurlu üyesi olan böyle bir dava sendikasının tabiki hakkını koruyacağım.Cypress öğretmenim isminiz bilmiyorum ama sizi tebrik ederim bu sendikayı tercih ettiğiniz için allah hayırlı eder inşallah.Büşre öğretmenim samsunlumusunuz ordamı çalışıyorsunuz.bende 19 mayı mezunuyum.
2009 Eylülden beri çalışıyorum hocam Aralık atamasında da kadrolu atandım.Evet Samsunluyum Eylül 2009dan Aralık 2010a kadar Kavak ilçesinde sözleşmeli çalıştım şimdi Çorumun Kargı ilçesinde görev yapıyorum.Ayrıca sendikanızı savunmanızla ilgili ters bir cümle kurmadım ama nedense kurmuşum gibi savunmaya geçmişsiniz hocam sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.Saygılar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri