Milli Kahramanlar Bizim Sınıfta/ Atatürk Bizim Sınıfta

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tacihatice
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tacihatice
Milli Kahramanlar Bizim Sınıfta/ Atatürk Bizim Sınıfta ile ilgili rapor örneği lazım yardımcı olun lütfen acilllll !!

20si sondu tacihatice öğretmenim. baktım şimdi flash belleğime ama teslim ettikten sonra silmişim. üzgünüm :(

teşekkür ederim cevabınız için acaba raporunuzda yazdığınız içerik hakkında bilgi verir misiniz ?

Milli Kahramanlar Bizim Sınıfta/ Atatürk Bizim Sınıfta ile ilgili rapor örneği lazım yardımcı olun lütfen acilllll !!

21 de millieğitim müsrlüklerine telsim edildi onlar ama rapor içeriğinde önce normal günlük plan gibi bi değerlendirme yaptım etkinlikleri tek tek değerlendirdim çocuk öğretmen ve program açısından daha sonrada proje kapsamındakii kitaptır plandır görsel materyallervb.. her şeyiiii okulun imkan ve şartlarına göre değerlendirdim bir öncekinide öle yapmıştım idarem çok beğendi başka nasıl yapılır bilemiyorum baya bi ayrıntılı rapor olmuştu :)

ben o kadar ayrıntılı bir rapor hazırlamadım. ben de çocuklar, öğretmen ve program açısından değerlendirdim fakat ayrı yrı yazmadım. çocuklar etkinliğe yöneldikten kısa bir süre sonra ilgisiz davradılar. kitbın resimli sayfası ile o resmin yazısı arka arkaya sayfalarda olmaası öğretmene kullanım kolaylığı sağladı. ayrıca bu etkinliğin kasımda atatürk haftasında uygulanmasının daha uygn olacağını belirttim öğretmenim. kolay gelsin...

arkadaşlar banada rapor örneği lazım elinde olan varsa lütfen paylaşabilir mi

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri