milli eğitim bakanı bu akşam stv de

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karabat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
alıntı....
hocam tabiki seçim öncesi ikili oynayacak oy bu 15 haziran çarşamba belli olur akmı karamı ortaya konuştu.

alıntı...
ilk başta umudum kırıldı ama sonra ben o 15bini saymıyorum onuda sayarsak 55 bin diyor umut verdi o 15binlik kısım arkadaşlar biziz ve 14 haziran da sonraki süreçler bizim için çok önemli

alıntı....

14 bini atamayacak olsalar ağustos da 25 bin derdi. bu atamadan açık kalan 15binin altında bi atama kesinlikle yapılmaz ağustos da 10 bin demesi bile atama yapılacağı anlamına geliyor niye anlamak istemiosunuz ya. kadrolu yapacagız sürec dior 14 hazirandan bahsediyor. daha ne diyim ya

alıntı...

Anlamıyorum arkadas bu 15 bin atama olmayacak diyenler netten linki bulup dinledikleri yerin üzerinden kalkıp kulakları ile dinlesinle özellikle son bölümü..sözleşmeden kadroya geçenlerin yerine atama yapacağız dedi spikerde sordu atanacak 15 binle toplamda 55 olacak dedi..ağustosta 10 olacak zaten..sınavdan önce boşalan kadrolara bizi atayacaklar..iyi dinleyin ıyii...

alıntı....

ya kadın dıokı 40.000 atama olcak bunun 30.000 ini atadık.ağustosta 10.000 ini atıcaz.sözleşmeden kadroya geçenlerinde yerine öğretmen atancak.bununla birlikte 55.000 atama olcak.yeni mezun olanlarıda 2009 kpss puanı olanlarıda magdur etmıcez dıo.e kadın ağustos ataması için 10.000 atar 15.000 i de temmuzda atar.toplamda 55.000 öğretmen eylülde göreve başlıcak dio çünkü..daha ne desin.hukiki süreç beklenioo sonuçta

alıntı....

arkadaşlar benim link'ten izlediğim ve anladığım kadarıyla bu bakan hiçbir şey bilmiyor. konuşmalarından "kesinlikle 15 bin atama yapacağız hemen" anlıyorum hem de " yeni mezunları mağdur etmemek lazım"ı anlıyorum. yani tamamen seçim oyunu. seçim takvimimiz var diyor. hukuki süreçten bahsediyor 1 aylık süreç diyor sonra da sözleşmelilere 5 gün gibi bir süre veriyor... bizi yöneten insanların bizlerden zeki olması gerekiyor ama ben bunu milli eğitim bakanında göremiyorum. çok dengesiz konuşuyor insan biraz emin konuşur... geçiştiriyor. 15 bini hemen alacağız derse oy kaybedecek, almayacağız derse oy kaybedecek...iki tarafa da umut veriyor kimileri "aman bunlara vereyim de 15 bin atamam hemen yapılsın" diyor, bazıları da "hükümet değişirse bizim atamalar yaş olur ben bunlara oy vereyim" diyor...iki ucu ....değnek... biz o değneğin ortasından tutmayı başaralım...mantıklı olun. bu atamaları 10 temmuza kadar yapacaklar, ağustosta da 10 bin alacaklar. 2011 kpssye girenlere büyük haksızlık olacak ama 2009 kpsslilere de haksızlık olmuş olacak.. en güzeli bakanın çıkıp delikanlı gibi açıklaması gerekiyor... 15 bin atamayı temmuzda yapacağız ağustosta da 30 bin için çalışıyoruz diye açıklaması gerekiyordu... bu şekilde daha çok oy kaybediyorlar... gerçi dediğim gibi yapsalar da benden oy alamazlar da...olsun =))
aşırımilliyetçi

alıntı...
ilk başta umudum kırıldı ama sonra ben o 15bini saymıyorum onuda sayarsak 55 bin diyor umut verdi o 15binlik kısım arkadaşlar biziz ve 14 haziran da sonraki süreçler bizim için çok önemli
evet arkadaşım bende ilk etapta yanlış anladım ama bu atama olacak gibi gözüküyor :D .şuan ikili oynuyorlar yeni mezunlarıda düşünüyoruz diyerek.yani ne şiş yansın ne kebab onlardanda oy kaybı olsun istemiyorlar.yani hem bizi hem yeni mezunları idare etmeye çalışıyorlar.ama durum atama olacağını gösteriyor sanki.ayyyyy bak yine umutlandım şimdi inşallah allahım inşallah yaaaaaa.şu seçimler ve hukuki süreç bitsede artık önümüzü görsek bi.

alıntı...

kadın 25000 ağustosta alsa ağustosta basa basa 10000 alıcaz demez bence .........

Bencede muti ne şiş yansın, nede kebap hesabı bir tavır...

alıntı....

işte bu besyo cn hocam ya bence gayet netti programı başından sonuna izledim en başta korktum sonra 15 bin i ağustos yapmayacağım için telafuz bile atmiyorum dedi ya sözleşmeli değil 15 bini kadrolu dedi bu kadar ya

alıntı...

KONUŞMANIN ÖZÜ...

ARKADAŞLAR BU AKŞAMKİ KONŞMAYA KADAR İNANIN PEK UMUDUM YOKTU AMA BU AÇIKLAMAYI DÜZGÜN DİNLERSENİ HERŞEYİİ ANLARSINI. DİYOR Kİ: """"ATANAN SÖZLEŞMELİLERİN YERİNE YİNE ATAMA YAPACAZ BU YENİ BİR ATAMA OLMADIĞI İÇİN SÖZÜNÜ ETMİYORUM. BUNU DA KANUNİ SÜREÇ TAMAMLANINCA TARİHİ AÇIKLANACAK"""" KANUNİ SÜREÇ SÖLEŞMELİDEN KADROYA GEÇİŞ İŞLEMLERİ LÜFEN GÜZELCE DİNŞLEYİNNNN

zaten kadın üstüne basa basa söylüyor sözleşmeli değilde kadrolu alınacağını ve sözleşmeden kadroya geçenlerin yerine alınacaklarla 55 bin atama olacağını.bu atama olucak sanırım.sanırım diyorum çünkü hala güvenemiyorum kesinleşmeden.ama ba atama o-la-caaaaaaaaaaaaak

alıntı....

ve noramlade evet biz 40 bin aldık 15 bin daha alıcaz 55 olacak demese gereken nimet atamayı saklar gibi konuştu zorla çıktı ağzından ilginç yaaa ağustos nettt 10 bin bunu herkes anladı 30 bin haziranda ama 30 bin atanmadı en öönemli cümle bu diğer 15 binide khk ile geçirmiş sayacaklar zaten ordan direkt 15 bin kalacak ve bu 15 bin szöleşmeliye sadece ya kendi okullarında kalabileme yada 1 haziranda atandıkları okula gitmer hakkı tanınacak yani 2 tercih yani 14 bin sözleşmeden geçen kişiye 24 bin okul gözükecek toplamda herkese 2 okul 1 ini tercih ettiklerinde biri boş kalacak beden eğitimi mesela 540 kişi geçtiyse 1080 okul olacak ve her halukarda yarısı boş kalacak ve bu alım sayısı içinde avantaj o kalan okulada 14.277 atama yapılacak

alıntı....

Bir konu üzerine ancak bu kadar politik cevap verilirdi.
Bakanın bu politik ve bir o kadar da karmaşık konuşmasından çıkan sonuçlar:
1- Ağustos ataması kesin 10 bin olacak. Bunu bastıra bastıra söyledi. (Başbakan gibi.)
2-Konuşmanın sonunda Ben 15 bin atamadan hiç bahsemiyorum bile diyor. Onu zaten atayacağız Sözleşmeden kadroya geçenlerin yerine 15 bin kadrolu atama yapacağıız diyor....

Özetin özeti: Ağustosta kesin 10 bin atama olacak sözleşmeden boşalan15 bin kadroyu ne zaman atayacak? (6 Temmuz)
Haftaya net bir açıklama gelir herkes rahatlar.

alıntı....

eşim ve ben bir saat boyunca kadının agzının içine baktık programdan sonra da birbirimize bakakaldık ne dedi bu diye yani insanlar bu kadar enayi yerine konur mu net bir laf söyle ya he de ya yok de bu ne yani öbür sunucu bozuntusu da millete yükleniyor bunalmış beyefendi. şimdi bu sözlerden ne umutlanacagımızı bildik ne üzülecegimizi Ama öte yandan kadının hakkını verelim tam bir politikacı nasıl yuvarlıyor lafları döndürüyor dolandırıyor ama ser verip sır vermiyor. sanıyor ki yuvarlak konusursam oy kaybetmem . öyle sanmaya devam etsin...

alıntı...

1 haziranda 30000 alım yapıldı, ağustosta 10000 alım yapılacak dendi.Tamam buraya kadar bir sorun yok.Ama aradaki 15000 alımın ne zaman yapılacağı meçhul.Bakanım bunu bize yapmayın.Şu 15000'lik alım ne zaman yapılacak artık onu söyleyin.Asıl mesele burası zaten. Bizler 15000 alımın ağustostan önce yapılmasını bekliyoruz.Bu yıl resmen ölüp ölüp diriltildik.Elinizi vicdanınıza koyun ve vermiş olduğunuz sözü tutun.Ağustostan önce alımın yapılmasını bekliyoruz.

evet arkadaşlar nimet hanımı dinledik.hukuki süreçte yarın tamamlanıyor (bildiğim kadarıyla) peki açıklama nezaman olur fikiri olan varmı?

başbakan ağustosda 25 bin atama yapacağız dedi ve nimet çubukcu hiçbir şey bilmiyor bana göre seçim de yapıldı istedikleri bir oranıda aldılar artık çok rahatlar bu saatten sonra atanamayan öğretmenleri düşünmezler yeni bakanların atanması en az 2 haftayı bulur atamayı yapacak yeni bakan atamayı büyük bir ihtimalla ağustos sonunda yapar

başbakan ağustosda 25 bin atama yapacağız dedi ve nimet çubukcu hiçbir şey bilmiyor bana göre seçim de yapıldı istedikleri bir oranıda aldılar artık çok rahatlar bu saatten sonra atanamayan öğretmenleri düşünmezler yeni bakanların atanması en az 2 haftayı bulur atamayı yapacak yeni bakan atamayı büyük bir ihtimalla ağustos sonunda yapar

artık bundan sonra bence bizim bölümde atama hayal olur ben umudumu tamamen yitirdim 70 almak gerek kadro icin bizim bölümdede ücretli ögretmenlik yapıp ta mecbur kaldıkları icin ne ders calıslıla bilir nede dersaneye gidilir atanmak gercekti ama hayal oldu artık

allahım şimdide bumu çıktı yaaa... ben kaç defa dinledim her seferinde başbakan ağustosta 10 000 atama diyodu şimdi noldu? peki bu ağustosta 25 bin atayacağını nezaman söyledi bilgisi olan varmı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri