Mezuniyet töreni için şarkı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elem67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elem67
Merhaba mezuniyet töreninde kep fırlatma yapacak çocuklarımız bu ortama uygun olabilecek bir şarkı arıyorum,umarım yardımcı olabilirsiniz.Ayrıca yeniyim,çok güzel paylaşımların olduğu bir site.Şimdiden teşekkürler.

Ben kep törenimde kenan doğulunun çıktık açık alınla şarkısını kullanıyorum

onuncu yıl marşını kullan bende onu kullancam hocam

pop star barış körmükçünün "bu gece son" şarkısı da kep törenlerinde çok hoş oluyor. tavsiye ederim.

Teşekkür ederim hepinize.

tabi ki tarkan unutmamalı enstürmental hari ka gidiyor diplomaları verirken.keplerden önce de 10. yıl marşı kenan doğulu acayip coşuyorlar birden

hocam ben sahneye gelirlerken hababam sınıfının müzigini buldum onu kullancam.diplomalar verirkende bir fon müzigi kullancam kep atarkenlerde 10 .yıl marşı bence öle dene hocam süper oluyor

fikirleriniz gerçekten güzel...

hababam sınıfı müziği eklermisiniz

Evet kesinlikle onuncu yıl marşı. Bende onu kullanacağım. Çocuklar ellerinde bayrak başlarında kepleriyle surayla sahneye çıkacaklar. Sonra kepleri fırlatacaklar......

ya hocalarım ben şarkıları göremiyorum neden

BEN live is life şarkısını kullanıyorum kep atmadan önce kullandığım çıkış parçası tavsiye ederim

arkadaşlar kenan doğununun söylediği onuncu yıl marşına çok acil ihtiyacım var olan birisi bana gönderebilirmi lütfen

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri