Meslekler ile ilgili etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seval
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
mesleklerle ilgili resimleri olan war mı acaba

benim acil yapboz yapmam gerek arkadaslar ve bunun için mesleklerle araçların ilişkisini konu aldım.örneğin tablo ressam gibi bana yardımcı olun böyle resimleri nerden bulabilirim.ama bunlar gerçek değil hikaye kitaplarındaki resimler gibi olmalı

meslekler ve onlara ait eşyalar lazım eğitici 0oyuncağım için acil

mesleklerle ilgili etkinlik lazım acil olarak sanat ve türkçe dil için hikaye falan olsa yeterli şimdiden teşekkürler:congratulationscut4

selam arkadaşlar...amasya okul öncesi 2. sınıfta okuyorum ve pazartesi günü meslekler konusunda günlük bir plan hazırlayıp sınıfta etkinlik yapmam gerekiyo yani karşımda küçük çocuklar varmış gibi..öncelikle siz olsanız meslekleri nasıl anlatırdınız ve ne tür etkinlikler yaptırırdınız (sanat,müzik,oyun,türkçe)..ayrıca elinde döküman olanlar paylaşırsa sevinirim..şimdiden teşekkürler..

dökümanlar için saolun..konuyu bir cadde üzerinden hikayeleştirerek anlatmayı düşünüyorum..hazırlayacağım cadde maketi üzerinde çocuğu gezdirerek manava,doktora,veterinere falan götürüp bunları tanıtmayı düşünüyorum..işallah yapabilirim :S

eğer yapabilirsem tabi ki paylaşırım çünkü hergün başka bir fikir çıkıyo ortaya :))

merhaba arkadaşlar mesleklerle alakalı okuma yazmaya hazırlık çalışmasına ihtiyacım var elinde olanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim teşekkürler

arkadaşım konunuzu etkinlik isteklerine açmanız gerekiyor..
arama motorundan da bulabilirsiniz ..

kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim.... tatlıcadı teşekkürler

slm bn yenı katıldım aranıza

oggretmenım bedensel engellılere uygun arac gerecc yapmamı ıstedı gusel olmasını ıstıyorum ama ornek bulamadım elınde ornek olan paylasırsa sevınırımm

hoşgeldin sahra forumda ararsan bulabilirsin

arkadaşlar neden kimse yardım etmiyo bana :(

mesleklerle ilgili sanat etkinligi ariyorum meslekler panosu olusturucaz örnekler varmi hic_?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri