Mesleki gelişimden kalanlar :(

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cigdos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar bakın memurlar nette biriyle görüştüm. Kendisi öğrenci affı için birçok çaba göstermiş ve en sonunda başbakanla görüşmüşler.arkadaşlar akp genel merkezini arayıp oradan randevu almalıyız ve başbakanla görüşmeliyiz. kendisinin ifadesi şudur: bizler meclisten kanun çıkarttırdık siz sadece yönetmelik değiştirteceksiniz bu çok daha basit dedi. kendisi meclise gidip salı günkü genel toplantı sonunda bekleyip azimle başbanla görüşmeyi başarmışlar. sonra başbakanda hemen talimat vermiş yanındakilere. sonuç olarakda öğrenci affı bal gibide çıktı.

şimdi gelelim yapılacaklara:

1-Ne yapıp ne edip başbakanla bir görüşme ayarlanacak.akp genel merkezi aranılacak,fakslar çekilecek.

2-Bilhassa ankaradaki arkadaşlarım imkanları varsa toplanıp meclise gitsinler. tlf la randevu ayarlamak çok zor. tlf olmazsa buna başvurulmalı.

HAYDİ ARKADAŞLAR ÇABALARINIZI GÖRMEK İSTİYORUM LÜTFEN....

AKP GENEL MERKEZİ İLETİŞİM
Tel : 0312 204 50 00 (Pbx)
Faks : 0312 204 50 00/6002

işte bu konu keyfimi biraz yerine getirdi burdan bişeyler çıkacağını umuyorum

örnek bi fax hazırlayabilirsek çok iyi olur arkadaşlar

AKP GENEL MERKEZİNE
ANKARA
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Okulöncesi Öğretenliği 4.Sınıf Öğrencisiyim. Son sınıfta aldığım bir dersten geçemediğim için mezun olamadım. Açık Öğretim Fakültesinde tek ders sınavı yapılmadığından dolayı bir yıl beklemek zorunda kalacağım. Benim gibi bu konuda mağdur durumda olan birçok Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi var.
Yüksek Öğretim Kurumlarında son yarıyılda tek dersten başarısız olan öğrenciler olağan vize, final ve bütünleme (Yaz Okulu) sınavları haricinde ek olarak 'Tek Ders Sınavı' adı ile yeni bir sınava alınmakta ve başarılı olmaları halinde mezun edilmektedir. Benim Kpss puanım yetmesine rağmen öğretmen atamalarına mezun olamadığım için başvuruda bulunamadım.
Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Lisans programları öğrencilerinin de diğer Yüksek Öğretim Kurumları öğrencileri ile aynı ve eşit haklara sahip olmaları, tek ders için öğrenim sürelerinin bir yıl daha uzamaması için Açık Öğretim Fakültesi Sınav Yönetmeliği'nin değiştirilmesini ya da ek madde konularak bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum.
Bu konunun Sayın Başbakanımıza iletilmesini ve bir çözüm bulunmasını istiyorum.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

ADRES

TELEFON

BEN BUNU YAZDIM BİR İNCELEYİN.

arkadaşım üniversitesinin bu konuda bize yardımcı olmadığını da eklesek mi

arkadaşım üniversitesinin bu konuda bize yardımcı olmadığını da eklesek mi

evet aslında yazalım ben atlamışım onu.rektörün açıklaması,sistemden dolayı yapılmaz ifadesi fala eklenebilir. öyleyse yendiden düzenleyip yollamalı...

Arkadaşlar ne alemdesiniz? Neler yapıyorsunuz? Yaptıklarınızı buraya yazınki bir şeyler yapıldığını görelim. Ben mail bombardımanına devam ediyorum. Abbas güçlünün şikayetim var bölümüne sürekli yazıyorum, soru cevap bölümünede yazmak istiyorum ama üye olamadım. Oarayada sizler yazın.şikayetim var bölümünede yazın. Kısacası her yere yazın...

Merhaba kızlar nezamandan beri giremiyordum nihayet girebildim ben cvp bekliyorum arkadaştan bakalım sonuç çıkacak mı hadi hayırlısı

Ne cevabı bekliyorsun hocam arkadaşından?

bence örnek yazılar çoğaltılmalı arkadaşlar...

bu işten bişey çıksada geç artık kasım atamalarına yetişemiycez:(

hocam haklısında bu iş çözüm bulursa en azından bu sene mezun olacağız. belkide şubatta atanacağız. bilemiyorum hayılrısı olsun....

hocam haklısında bu iş çözüm bulursa en azından bu sene mezun olacağız. belkide şubatta atanacağız. bilemiyorum hayılrısı olsun....

çiğdem hocam elimizden gelen herşeyi fazlasıyla yapmaya çalıştık ama yok yok yok:(umarım dediğiniz gibi olur da şubata bari yetişiriz....

arkadaşlar son dilekçelere cevap gelen var mı şu tek merkezli sınavla ilgili

herkesin umudu kırıldığı icin sadece izlemekle yetiniyorlar ben fazla yazı yazamıyorum ama sürekli fax ve meil atıyorum karşıdan izleyenlere sesleniyorum sizde üye olun ve bizlere katılın ses ne kadar cok cıkarsa okadar etkili olur ben düşünmekten ağzımda yaralar cıktı kendimi ders calışmaya veremiyorum nasıl olduda kaldım diye ne olur cabalayalım herkesden duyarlılık bekliyorum zor değil sadece fax cekeceksiniz 2 dakikanızı alacak haydi fax yağmuruna başlayalım ............

Arkadaşlar bir ders yüzünden meb onaylamadı başvurumu.
Defalarca aradım konustum aöfle.
Bir netice alamadım.
Tek merkezli sınava geçiceklerini sanmıyorum.

aynen öyle hiç bir sonuç çıkmıyo aöften...zaten dekan da açıklama yaptı bu konuyla ilgili..

Arkadaşlar tek dersten kalanlar üzülmesinler.
Mesleğimiz geleceğin mesleği.
Seneye daha çok alım olacaktır.
Yeter ki sadece okul öncesi öğretmenliği baranşına sahip olanları alsınlar.

arkadaşlar aslında olmayacak bir şey değil bu. ama işlerine gelmiyor işte.isteseler yaparlar. zaten üniversiteden beklemeyin çünkü yapmaz. ancak üst mercilerden biri (en kestirme başbakan)söylerse yapılır. ki bu kanun değişikliği gerektirmiyor sadece bir yönetmelik değişikliği...

Arkadaşlar tek dersten kalanlar üzülmesinler.
Mesleğimiz geleceğin mesleği.
Seneye daha çok alım olacaktır.
Yeter ki sadece okul öncesi öğretmenliği baranşına sahip olanları alsınlar.

hocam haklıısnızda işte insanın zoruna gidiyor tek dersten kalmak. birde korkuyorum açıkcası seneye bu kadar alım olurmu olmazmı kafamı karıştırıyor :S

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri