MERAK EDİLEN USULSÜZ ATAMA İLE İLGİLİ Tasarı Eğitim Kurumları Kadıköy Şubesi'NDEN MAİLİME GELEN CEVAP

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
MERAK EDİLEN USULSÜZ ATAMA İLE İLGİLİ Tasarı Eğitim Kurumları Kadıköy Şubesi'NDEN MAİLİME GELEN CEVAP BUGÜN GELDİ ARKADAŞLAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİ.

Nihal Hanım merhabalar. Bahsi geçen afişimiz sanırım 2009/2 KPSS'de 284
Şampiyonumuz başlıklı kazanan listemiz. Bu listede belirttiğiniz gibi
10.000 ek yerleşme dahildir. Ancak belirttiğiniz gibi bir hata söz
konusu değildir. Çünkü Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Görevlendirme Sonuçları
linkinden de görebileceğiniz gibi bahsettiğiniz 10.000 ek alım 2009/2
dönemi içerisinde sayılmaktadır.

Dilerseniz sadece 2009/2 normal dönemde yapılan atamaları veya ek
yerleştirme dahil atamaları pdf formatında şahsınıza ulaştırabilirim.

isteyin hocam bizde onu akim ve bimere yollayalım hukuk devletindeyiz boş durmayalım

MERAK EDİLEN USULSÜZ ATAMA İLE İLGİLİ Tasarı Eğitim Kurumları Kadıköy Şubesi'NDEN MAİLİME GELEN CEVAP BUGÜN GELDİ ARKADAŞLAR SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİ.

Nihal Hanım merhabalar. Bahsi geçen afişimiz sanırım 2009/2 KPSS'de 284
Şampiyonumuz başlıklı kazanan listemiz. Bu listede belirttiğiniz gibi
10.000 ek yerleşme dahildir. Ancak belirttiğiniz gibi bir hata söz
konusu değildir. Çünkü Personel Genel Müdürlüğü Atama ve Görevlendirme Sonuçları
linkinden de görebileceğiniz gibi bahsettiğiniz 10.000 ek alım 2009/2
dönemi içerisinde sayılmaktadır.

Dilerseniz sadece 2009/2 normal dönemde yapılan atamaları veya ek
yerleştirme dahil atamaları pdf formatında şahsınıza ulaştırabilirim.
hocam bu doğruysa gerçekten tc nosunu bulup araştırmamız lazım bir an önce yapmalıyız bunu yardım edin lütfen bişeyler yapalım şu atamalardan önce biraz ses getirirsek belki herkez atanabilir bu haksızlık sonuçta

hocam sonuna kadar araştırın hakkımız yenilmesin susmayalım

bizde ne gerekiyosa yapalım ayrıca teşekkürler araştırmanız için sağolun

Arkadaşlar ek olarak yapılan 10.ooo ataması personel atamada 2009-2 ataması olarak yer alıyormuş ve kendileride 2009-2 amasını ve ek 10.000 alımın puanlarını komple birlikte vermişler. Ben yine de kendilerinden bahsettiği dosyayı istedim elime ulaşınca hemen yayınlayacağım .

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

personel atamada kurumun bahsettiği gibi 2009-2 ataması olarak geçiyor

okuduklarıma inanamıyorum bunlar nasıl iş yapıyolar ki . Hocam bu konunun arkasında durursanız minnettar olucaz bizde bu işte sizleyiz yapılacaklar konusunda bizide yönlerdirirseniz seviniriz yardımcı olmak isterim, belkide baş vuruları bile alınmayan arkadaşlar içinde yol açılmış olur . Şimdiden ilginiz için teşşekkürler.

Merhabalar. Ben Sertaç Erbilici. Tasarı Eğirim Kurumları Rehberlik Birimi'nde görevliyim. Nihal Hanım'ın bahsettiği maille de ben ilgilenmiştim.

Öncelikle bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek adına bu maili attığımı bilmenizi isterim. Bu başlığın açılmasına gerek duyulan diğer başlıkta da belirtildiği gibi maalesef broşürümüzden bazı teknik hatalar olmuştur. Bununla ilgili, Çarşamba akşamına kadar bir güncellemeye gidilecektir. Ama bu hatalar sizin bahsettiğiniz gibi değildir. Sıralama sırasında nasıl olduğunu hala çözemediğimiz şekilde bazı arkadaşların isimlerinde bir kayma mevcuttur. Bununla beraber atamalar sırasında adayların 2009 puanları esas alınmış ve listeye 2009 puanları yazılmıştır. Bunun dışında puanlarda ve başlıkta bir hata yoktur.

O listedeki adayla MEB'in 2009/2 Atama dönemi içinde yerleşmiş adaylardır. Ancak MEB bu bahsi geçen 2009/2 atamalarını 8 ayrı kategoride yapmıştır. Nihal Hanım'ın mesajlarında gerekli linki bulabilirsiniz.

Bu sebeple bir yanlış anlaşılma olması dolayısıyla bu mesajı yazma ihtiyacı doğmuştur. Bu başlıktaki mesaja rağmen hala ilginç mesajlar dikkat çekicidir.

isteyin hocam bizde onu akim ve bimere yollayalım hukuk devletindeyiz boş durmayalım

Listedeki hatalar giderildikten hemen sonra sadece "Okul Öncesi Öğretmenliği" ne yerleştirilen adayların dosyası istemesi halinde Nihal Hanım'a gönderebilirim. Ancak hukuk devletinde olmamızın bununla ne alakası var?

hocam bu doğruysa gerçekten tc nosunu bulup araştırmamız lazım bir an önce yapmalıyız bunu yardım edin lütfen bişeyler yapalım şu atamalardan önce biraz ses getirirsek belki herkez atanabilir bu haksızlık sonuçta

Öğrencilerimizin TC Kimlik Numaralarını maalesef veremiyoruz. Ancak ortada bir haksızlık sözkonusu değildir.

okuduklarıma inanamıyorum bunlar nasıl iş yapıyolar ki . Hocam bu konunun arkasında durursanız minnettar olucaz bizde bu işte sizleyiz yapılacaklar konusunda bizide yönlerdirirseniz seviniriz yardımcı olmak isterim, belkide baş vuruları bile alınmayan arkadaşlar içinde yol açılmış olur . Şimdiden ilginiz için teşşekkürler.

Tekrar dile getirmekte fayda var. Hata sadece isimsel bazdadır. O da en kısa sürede giderilecektir. Bununla birlikte birkaç adayımızın puanını yanlış yazmış bulunuyoruz. Ama bu yanlış yazılan puanların yerine yazılacak puanlar 2008'de daha yüksek puan alarak atamada 2009 puanını değil 2008 puanını kullanmış adaylarımızda yaşanmıştır.

açıklamanız için teşekkür ederim. beklenen düzeltme yapılana kadar konuyu kilitliyorum biz bu konuda sanırım gerekeni yaptık şimdi kurumun yapılan hatayı düzeltmesini bekliyoruz. yalnız en baştan da belirttiğim gibi emin olunkü böyle usulsüz atama yapılmamıştır. içiniz rahat olsun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri