Solutions
							0

- Tepki Skoru
- 0
Memurlar.Net (MEB sözleşmeli öğretmen alacak)
buyrun arkadaşlar

buyrun arkadaşlar
arkadaşım bu çok iyi bir haber acaba bizim bölümden kaç kişi geçti kadroya off ya inş bu defa bizede sıra gelirMilli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'sinin kadroya geçmesi nedeniyle boşalan yerlere yeniden sözleşmeli öğretmen atayacak.
MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın'dan alınan bilgiye göre, bugünkü atamalar sonucunda sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'si kadroya geçti.
Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçmesi nedeniyle yerlerine yeniden sözleşmeli öğretmen alınması kararlaştırıldı.
Bu çerçevede adaylar, sözleşmeli öğretmenlik için 21-28 Aralık 2009 tarihleri arasında bakanlığın internet sitesinden elektronik ortamda başvuru yapabilecek. Başvurusu kabul edilen adayların görevlendirmeleri 30 Aralık 2009 tarihinde KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar kurasıyla gerçekleştirilecek.
Sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kılavuz “http://personel.meb.gov.tr” internet sitesinde önümüzdeki günlerde yayımlanacak
arkadaşım bu çok iyi bir haber acaba bizim bölümden kaç kişi geçti kadroya off ya inş bu defa bizede sıra gelir
ayyyyyyy açıkla hocam yaaa bu fırsatta kaçarsa kahrolacam valla:36_11_13:normalde 500-600 arasinda sozlesmeli alinmasi gerekir hesap yapildiginda
fakat okuloncesi icin 500 ün altında olacagini tahmin ediyorum birkac nedenden dolayi (aciklamasi uzun sürebilir)
insallah hocam sizin dediğiniz olur fazla alım olacagını sanmıyorum6bin..... sözleşmeliden kadroya geçenler demiş kaç alım olacak söylememiş belkide daha fazla olur, keşke.

arkadaşlar atamalar kesin.. az önce trt de de dinledim.. başvurlar bu pazartesi başlıyor... haydi hayırlısı
bende oyle dusunuyorum hocam ınsallahhhhh:congratulationscut4yinede belli olmaz sözleşmeli alımda fazla kıllık yapmıyorlar.. belki daha yüksekte olabilir.. yarın bilemedin en geç cumaya açıklanır... arkadaşlar
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!