MEB sözleşmeli öğretmen alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asli.papatya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@asli.papatya
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'sinin kadroya geçmesi nedeniyle boşalan yerlere yeniden sözleşmeli öğretmen atayacak.
MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın'dan alınan bilgiye göre, bugünkü atamalar sonucunda sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'si kadroya geçti.
Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçmesi nedeniyle yerlerine yeniden sözleşmeli öğretmen alınması kararlaştırıldı.
Bu çerçevede adaylar, sözleşmeli öğretmenlik için 21-28 Aralık 2009 tarihleri arasında bakanlığın internet sitesinden elektronik ortamda başvuru yapabilecek. Başvurusu kabul edilen adayların görevlendirmeleri 30 Aralık 2009 tarihinde KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar kurasıyla gerçekleştirilecek.
Sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kılavuz “http://personel.meb.gov.tr” internet sitesinde önümüzdeki günlerde yayımlanacak

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'sinin kadroya geçmesi nedeniyle boşalan yerlere yeniden sözleşmeli öğretmen atayacak.
MEB Personel Genel Müdürü Necmettin Yalçın'dan alınan bilgiye göre, bugünkü atamalar sonucunda sözleşmeli öğretmenlerden 6 bin 122'si kadroya geçti.
Sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçmesi nedeniyle yerlerine yeniden sözleşmeli öğretmen alınması kararlaştırıldı.
Bu çerçevede adaylar, sözleşmeli öğretmenlik için 21-28 Aralık 2009 tarihleri arasında bakanlığın internet sitesinden elektronik ortamda başvuru yapabilecek. Başvurusu kabul edilen adayların görevlendirmeleri 30 Aralık 2009 tarihinde KPSS puan üstünlüğü esasına göre bilgisayar kurasıyla gerçekleştirilecek.
Sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kılavuz “http://personel.meb.gov.tr” internet sitesinde önümüzdeki günlerde yayımlanacak
arkadaşım bu çok iyi bir haber acaba bizim bölümden kaç kişi geçti kadroya off ya inş bu defa bizede sıra gelir

arkadaşım bu çok iyi bir haber acaba bizim bölümden kaç kişi geçti kadroya off ya inş bu defa bizede sıra gelir

normalde 500-600 arasinda sozlesmeli alinmasi gerekir hesap yapildiginda

fakat okuloncesi icin 500 ün altında olacagini tahmin ediyorum birkac nedenden dolayi (aciklamasi uzun sürebilir)

normalde 500-600 arasinda sozlesmeli alinmasi gerekir hesap yapildiginda

fakat okuloncesi icin 500 ün altında olacagini tahmin ediyorum birkac nedenden dolayi (aciklamasi uzun sürebilir)
ayyyyyyy açıkla hocam yaaa bu fırsatta kaçarsa kahrolacam valla:36_11_13:

arkadaşlar çok net bi bilgiye benziyo..

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tahminen puanlar kaca kadar düşer alım sanki bundan daha düşük olacak gibi arkadaslar ne dersiniz

6bin..... sözleşmeliden kadroya geçenler demiş kaç alım olacak söylememiş belkide daha fazla olur, keşke.

6bin..... sözleşmeliden kadroya geçenler demiş kaç alım olacak söylememiş belkide daha fazla olur, keşke.
insallah hocam sizin dediğiniz olur fazla alım olacagını sanmıyorum

arkadaşlar atamalar kesin.. az önce trt de de dinledim.. başvurlar bu pazartesi başlıyor... haydi hayırlısı

bende trt 2 de dinledim.... hayırlı olsun arkadaşlar................. :36_7_8: :36_7_8: :36_7_8:

hadi hayırlısı şimdi nasıl olacak bakalım aksarayı isteyen var mı arkadaşlar:)

arkadaşlar atamalar kesin.. az önce trt de de dinledim.. başvurlar bu pazartesi başlıyor... haydi hayırlısı

Ben de pc'ye yeni girdim.Jet haber diye buna derim.:36_11_12::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8::36_7_8:

sizce kaça duser puanlar ..:((((( allahım yaaaa:(((( hıc umudum yok 41.071 ıle .....kaç kişi alır 2000 olurmu sızce arkadaslar

1000ni geçeceğini düşünmüyorum... kanımca

kızlar ben ancak 500 600 kısı alırlar dıye dusunuyodum sız oyle 1000 2000 dıyınce sevındım bırden ınsallahhhhhhhhhhhhhhh dedıgınız gıbı olur bollll bollll alırlar herkes atansın ınsallahhhhhhh ne olur bı kezde bız sevınelım yaaaaa

yinede belli olmaz sözleşmeli alımda fazla kıllık yapmıyorlar.. belki daha yüksekte olabilir.. yarın bilemedin en geç cumaya açıklanır... arkadaşlar

yinede belli olmaz sözleşmeli alımda fazla kıllık yapmıyorlar.. belki daha yüksekte olabilir.. yarın bilemedin en geç cumaya açıklanır... arkadaşlar
bende oyle dusunuyorum hocam ınsallahhhhh:congratulationscut4

gözünüz aydın arkadaşlar;)gönlünüzce olur inş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri