MEB den RESMİ AÇIKLAMA 2010 ŞUBAT ATAMASI YOK

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ElVinco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
bu çarşamba belki bir resmi bir aciklama yapilabilirmis bakanlik tarafindan

bu carsamba artik atananlar atanacak atanamayanlara ise KPSS yolu görünebilir malesef

bu şubatta atama yapmamakta direncli görünüyorlar

arkadaşlar bu ara tercihlerle uğraşmaktan pek ilgilenemediniz sanırım ama ne olur perşembeden sonra son kez şubat atamasının olması için side mail bari yollayın şubatta atama olursa kalan okul öncecilerin hepsi atanır diyorum kızlar ne olu duyursız kalmayın

abbas guclunun bugunku yazisi,

bugun 1 aciklama olmali ama , herneyse, kendileri bilirler

Çubukçu Öğretmenlere Bir Açıklama Borçlu

"Bakan Çubukçu için olduğu kadar öğretmenler için de önemli bir gün. Binlerce sözleşmeli öğretmenin ataması yapılacak. Ama daha önemli olan, bundan sonraki atamalarla ilgili ayrıntılı bir açıklama beklentisi. Bakan Çubukçu, kura töreninden önce ya da hemen sonra, başta Şubat ataması olmak üzere, bundan sonraki öğretmen alım takvimi konusunda "

Bakan Çubukçu için olduğu kadar öğretmenler için de önemli bir gün. Binlerce sözleşmeli öğretmenin ataması yapılacak. Ama daha önemli olan, bundan sonraki atamalarla ilgili ayrıntılı bir açıklama beklentisi.

Bakan Çubukçu, kura töreninden önce ya da hemen sonra, başta Şubat ataması olmak üzere, bundan sonraki öğretmen alım takvimi konusunda ayrıntılı bir açıklama yapmak zorunda.

Örneğin bundan sonra hep böyle mi yapılacak? KPSS puanları daha ne zamana kadar geçerli olacak? Hangi branşlarda öğretmen alınacak? Sözleşmeliler kadroya ne zaman geçirilecek? Eş durumu ve mazeret atamalarında bir türlü sıra gelmeyenlere yönelik ne gibi yaptırımlar söz konusu olacak? En önemlisi de yüz binlerce işsiz öğretmen varken fen edebiyat fakültelerine de formasyon hakkının verilmesi nasıl bir açılım getirecek?

Evet sıkıntılı konular. Ama birilerinin bu konulara açıklık getirmesi gerekir. Ki bu kişi de Bakanlık koltuğunda oturduğu için Sayın Çubukçu’dur.

Olayları görmemezlikten gelmek ya da sessiz kalmak bir çözüm değildir.

Eğer şubat ataması konusunda hiçbir umut ışığı yok ise bunu altını çize çize bir kez daha açıklamalı ve yazılı olarak da duyurmalıdır. Çünkü mahkemeye gidenlerden yazılı bir karar isteniyormuş!

Yılda tek atama dönemine hiç kimsenin itiraz etmediğini özellikle bir kez daha tekrar etmekte yarar var. Karşı çıkılan son dakikada dayatılan “şubatta atama yok” kararıdır.

Umarız, üzerinde uzun uzadıya düşünülüp, bu karardan vazgeçilir . Yoksa, çok hem pek çok mağdur ve moral bozukluğu yaratılmış olur ki bu da çok uzun yıllar unutulmaz.

Bakan Çubukçu ileride çok iyi anılmak istiyorsa, kendisi hakkında yazılanları bir kez daha okumalıdır.

Eleştiriler kişinin aynasıdır. Elbette içlerinde haksız olanlar olabilir ama gerçeği yansıtanları da görmek gerekir.

Evet Bakan Çubukçu’nun açıklamalarını merakla bekliyoruz.

Pozitif Sözlük için yorumlarımızı ondan sonra yazacağız

taban 47,708 de kaldi, subatta atama olursa artik 47 den hemen aşagdakiler atanabilir, aradaki yuksek puanlilar da gitti simdi, amma sahsi gorusum subatta atama cok zor gorunuyor, insallah olur

bu arada , okulönceciler bu konuda cok girisimde bulunmuyorlar neden?

oysaki diger branslarda taban puanlar 70, 80 lerde kalmis

Okul Öncesi ÖğrtKADROLU176,38311Okul Öncesi ÖğrtSÖZLEŞMELİ147,708853

2010 da atama yapılırsa 2008 puan geçerli oluyomu?

RÜya bİttİ bu okuÖncesİ atamalari bİr furya İdİ kaÇirdikkkkkk atanamadim Çok ÜzgÜnÜm Şubat atamasindan Ümİd yokkkkk neden tabani 40 yapip yok yere bİzİ umutlandirdilar

atanan arkadaşlara hayırlı olsun diyorum bende atanamadım abbas güçlünün yazısını okudum şimdi şubatta atama yok kararı tbmm kayıtlarına geçmiş çok üzgünüm arkadaşlar seneye sınıfçılarda başvuracak puanlar uçacak atanmak bize hayal artık

ya bıseyler yapmalıyız.nereye ne yollıycaksak yollayalım..78.5 ıle sozlesmelıyım.subat olur dıye belkledım.bu ne bole ya hıc mı umursamıyolar bızı...son kez barı atasınlar subatta :(

sayın adelhaid kardeşim şukeretmesini öğren önce eskiden olsa sözleşmeliyi zor bulurdun ve belli 77yle iyi baya iyi bi yere atanmışsın çünkü ilk atamada 72 ikindi atamada 70le kapandı kadrolu böle saçma sapan konuşup duruyorsun. silkin ve kendine gel biz ne yapalım ellerin mardininde eşimizden ayrı ve sözleşmeli tercih bile yapamadım kasımdaki kadroluya 69.987 ne yapim söylencek çok şey var eve ilk başta başımızdakilere sonra sizin gibilere 80lerde sınfçılar çekiyor zorla atanıyor şükret yat kalk

Kampanya | abbasguclu.com.tr
www.abbasguclu.com.tr
Yıllardır atama bekleyen öğretmenler, abbasguclu.com.tr Şubat ayında öğretmen ataması yapılması için 100 bin imza kampanyası başlatıyor... İmza kampanyasına katılın sesinizi tüm yetkililer duysun!

normal sartlar altinda laf degil icraat yapmayi severim ki yaptim bimere cumhurbaskanligina filan yazdim cizdim 1seyler

aksiyon almak demek bimere cumhurbaskanligina yazmak demek simdilik, secim zamani olsa durum farkli olurdu,

bu subatta atama olmamasi su demek
1. 2008 kpssye girenler yeniden kpss ye girmeden tercihte bulunamazlar
2. 2009 kpssye girenler de 2010 kpss ye girenlerle birlikte degerlendirilmek zorundalar, yani ornegin 70 puanla kadrolu bekleyenler arasinda ilk 100 deyken ornegin, ilk 3100 arasinda olmak demek (sayilar asagi yukari tuta, ornek icin verdim) 47 puanla sozlesmeli bekleyenlerin ilk 100 u icindeyken simdi belki de 15100. sirada olmak demek

realist olmak gerekirse, ya subatta atama olur ya da KPSS ye calismaya baslayin hic vakit kaybetmeden

her halde, KPSS ye calisiyor olmak mantikli, hic calismasaniz bile mutlaka girin KPSS ye , bos kagit isminizi soyadinizi yazin verin ama girin, zaten isim soyisim yazinca hani 60 in üstünde aliniyormus ya (!)

mutlaka bimere gonderin dilekce gibi 1seyler , en azindan ilgileniyorlar yonlendiriyorlar

Başvuru Hareket(ler)iBaşvuru Tarihi;Gönderen KurumGönderme TarihiAlan KurumDilekçe HakkıBİMER23.12.2009MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞIDilekçe HakkıMİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI23.12.2009PERSONEL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

ben abbas beyin kampanyasına katıldım,cumhurbaşkanına,başbakana,nimet hanıma,verilen tüm adreslere mail gönderdim hemde 1 değil bikaçtane destek arkadaşlar sesimizi duyuralım..

adaleti istiyorsak hakkımız aramalıyız eğer bir sistem değişecek ise kademeli ve hak hukuk gözetilmesi gerek gece yatağa yatıp benim aklıma bir şey geldi deyip yüzbinlerce gencin hakkını yemek ne adalete sığar nede dine bu nasıl bir adalettirki 2 yıl geçerli olan bir sınavı hadım ederek sadece bir sene yararlandırmak nasıl olurda adeletten bahsedebilinir.arkadaşlar sesimizi okulöncesi öğretmenleri olarak biz buradan diğer meslektaşlarımıza hem destek olmalı hemde hakkımız savunmalıyız.

arkadaşlar usta öğreticilğin niye kalktığını bilmeyeniniz yoktur sebebi danıştayın öğretmen olmayanların sınıfta tek başına olamayacağını beyan etmiştir.acaba şuanda sınıflarının başında ücretli öğretmenlik yapan kaç mezun var ve kaç sınıf var cevabı verecekler susarlar çünkü şuanda bizim hakkımız yiyorlarda oyüzden susarlar.

şubatı bekleyen arkadaşlar burada birlik olalım ve sayımız billelim ve ona göre hareket edelim

buraya gelenler kayıt altına alınacak ve daima her konudan haberdar edilecektir.

ben şubat atamasını bekliyorum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri