matematik gelişimi dersi için bi fikre ihtiyacım var

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mhmtakf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mhmtakf
okul öncesi öğretmenliği 2. sınıfta okuyorum matematik gelişimi dersi için standart olan ve olmayan birimlerle ölçü yapar kazanımıyla ilgili etkinlik ve materyale ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim

Bende üniversitede böyle bir ödev hazırlamıştım.Dolgu kedi hazırlayıp kuyruğunu aynı boyda büyük ponponlardan hazırlamıştım tırtıl gibi düşünün.Ponponlar cırt cırtla yapıştırılabiliyordu birbirine.Çocuk kedinin kuyruğuyla ölçüm yapıyordu.Resim eklemek isterdim ama malesef staj okuluma armağan etmiştim.Naçizane fikrim.Şimdiden kolay gelsin.

standrt ölçü için eşit kollu terazi yapabilirsiniz..ben de yapmıştım ünide..boy grafiği yapmıştım..10 ar cm aralık la şekr diktik üzerine grafiğin..çocuklar boylarının kaç şeker olduğunu ölçüyorlar..şeker kutusundan da boyları kaç şekerse o kadar şeker alıyorlar..

büşracım nilüfer hocada yapmıştık:))

teşekkürler :)

standrt ölçü için eşit kollu terazi yapabilirsiniz..ben de yapmıştım ünide..boy grafiği yapmıştım..10 ar cm aralık la şekr diktik üzerine grafiğin..çocuklar boylarının kaç şeker olduğunu ölçüyorlar..şeker kutusundan da boyları kaç şekerse o kadar şeker alıyorlar..

büşracım nilüfer hocada yapmıştık:))
Aman Allahımmmm nasıl çekiştiriyordu güzelim materyallerimiizi dayanıklımı diye :D

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri