Marmara Üniversitesinde Yüksek Lisans Yapmak İstiyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
kısmetse marmara üniversitesinde  yüksek lisans yapmak istiyorum. umarım olur ...

iyi dileklerin için sağol...

neden marmara peki

ben pek memnun değilim okulumdan da

bence marmara istanbul için en iyi seçim. tebrik ederim. isabetli karar zaten bizim okuldan mezun olanların %90 ı hemen iş buluyor umarım olur

nerden biliyosun belki biz bulamayız

sen kendini geliştirmeyip armut piş ağzıma düş dersen tabi bulamazsın:)

Arkadaşlar bence marmara çok balta bi okul kesinlikle memnun değilim geldiğim için çok pişmanım

BAZI İNSANLAR VARDIR OKULU KAZANDIĞINA SEVİNİR BAZI İNSANLAR VARDIR OKUL ONLARI KAZANDIGINA SEVİNİR KARLI DAĞLARDAN SEVGİLER

kısmetse beraber yaparız....
yolun açık, yolumuz açık olsun...

gelin gelin ev sahibliğininizi ben yaparım ....:)

bedirhan sen hani memnun değildin okulundan ne ev sahipliği yapacaksın :)

ne o kimse cevap yazmamış bana sükut ikrardan gelir arkadaşlar demekki bana katılıyosunuz

yo o kadar da kötü değil ya siz de okulu nazi kampına çevirdiniz sadece teknolojiden biraz uzak okadar kaçıncı sınıfsınız?

marmaranın yüksek lisans sartları neler acaba bızım bolumde okula gore tez ve yabancı dil değişiyo sanırım merak ettım

Valla 1 sınıfım ama daha şimdiden tiksindim okuldan bizim lisemiz burdan daha sosyal bi yerdi berbat bi okul çok pişmanım kısmetse seneye gene girecem sınava

umarım sınava girer başka bir okula gidersin...böylece marmaranın kıymetini anlarsın...orda aldığın eğitimi başka yerde alamıcağının farkında değilsin sanırım...diğer üniversitelerden bazılarında yatarak bölüm kazanan arkadaşlarında ne derece öğretmen olduklarınıda görüyoruz...(kusura bakmayın arkadaşlar)

beste sana gönülden katılıyorum beyenmeyen okumasın o sıralarda okumak isteyen milyonlarca öğrenci var

zaten öle yapacam ama insan bilemezki gitmeden nasıl bi yer olduğunu ben göztepe kampüsünden bahsediyorum çok berbat bi yer ayrıca eğitimine laf yok (geçme notunun 50 olması dışında)

madem eğitime lafın yok anlaşıldı...derdin mekan yani...umarım beğendiğin yere sınavı kazanarak gidersin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri