Marmara Mezunları Buraya!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan afrayüksel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
selam ben en eskinizim galiba ben 91 mezunuyum tüm arkadaslarimla bagim koptu..umarin bura sayesinde birilerini bulurum...sevgiler...marmara göztepe ayla hanim bölüm baskaniydi acaba hala orda mi bilen var mi..ercan hoca tosun hoca selda hanim nerdeler...

selam bende marmara 2004 mezunuyum.ayla hoca ,tosun hoca,rengin hoca,ercen hoca hepsi ordalar hala..sanırım okul bitince herkes kopuyo...

selam ben de marmaralıyım.2008 mezunuyum.adım sibel

ben de marmaralıyım arkadaşlar bu yıl mezun oldum hepinize saygılar.güsel faaliyetleri bu forumda paylaşmak temennisiyle

merhaba bende geçen hafta itibariyle marmara mezunuyum yani daha yeni
mezunum hayırlı olsun hepimize.

97 veya 98 mezunu fatma adında bir arkadaşı arıyorum.Kazaskerde oturuyordu.

selamlar ben de Marmaralıyım,2001 mezunu var mı aramızda,forumu tam okuyamadım da :)

97 mezunlarınlarından tek fatma benım.ama hıc kazaskerde oturmadım.aradığın 98 mezunu olmalı.iyi şanslar:)

kimse yok mu yaa biz bu kadar azmıyız arkadaşlar nereye kayboldunuz :( herkes hayatın çinde kaybolmuş arkadaşlarını okul yıllarını unutmuş:(

merhaba arkadaşlar,bende 2008 mezunuyum

tabii çokkk eskılerden 1994 mezunuyum

marmara üniversitesinde 2 yıllık okulöncesi öğretmenliği varmı

merhaba marmara 1998 mezunuyum. şu anda bir okulöncesi kurumunda yöneticilik yapıyorum.sitemizde görüşmek dileğiyle

herkes birilerini arıyor bende 1992 hacettetpe cocuk saglıgı ve egitimi mezunlarını arıyorum kimse varmı

hiç 2000 mezunu yokmu aranızda arkadaşlar

2000 mezunları nerdesiniz :)

2005 mezunuyum ve mezun oldukta ne oldu diyorum. yeni öğrencilerin umutlarını kırmamak lazım ama. kpss ye 5. kez girince diyor insan:/

slm...marmara 2005 mezunuyum....

bende 2008 mezunuyum arklar bu sene atama beklioyorum. herkese selamlar

merhaba..ben 2005 mezunuyum...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri