Mardin Merkez

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sıla147
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
arkadaşlar aranızda pamukkale 2002 narmal eğitim mezunları var mı

bende yenı üye oldum ank kazım karabekir ilk öğretim okulu da stajerım

aramıza hoş geldiniz...güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle....

bende yeni katıldım sana hoşgeldin mardine selamlar

meslek hayatında başarılar umarım öğretmenlikteki ilk günkü heyecanın hep devam eder

hoşgeldin aramıza . arkadasım mardin savura atandı, zor günler geçiriyo :/ merkeze benzemiyo tabi.

merhaba ben de bu siteye yeni üye oldum ve görev yerim mardin merkez 75.yıl imkb ana okulu.sizinle iletişim içinde olmak isterim.ben duygu

ARAMIZA HOŞ GELDİN ARKADAŞIM.

hoşgeldin bende geçen yıl mardin merkez 13 mart ilkögretim okunda görev yaptım.çok ilginç bir yer basarılar

hoş geldin canım

mardin'deki öğretmen arkadaşlara merhaba. ben de şuan batmanda askeröğretmenlik yapıyorum ve dört kez mardin'e gittim gerçekten çok güzel bir yer. hele hele nusaybin yakınlarındaki "beyazsu"yu tüm arkadaşların görmesini temenni ederim. çok güzel bir yer ve harika alabalık yapıyorlar :) başarılar.

slm sıla147 bende mardinde 4 yıl çalıştım merkez 75.yıl imkb anaokulunda belki tanırsın.şimdi manisadayım sana kolay gelsin mardini özlüyorum.

merhaba sıla 147.aramıza hoşgeldin.bende mardin midyatta görevliyim.burada mardinden birini görmek sevindirici. umarım mardindemutlu ve rahatsındır.selamlar saygılar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri