Mardin--ilçeleri vee köylerine atananlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esrawoswos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
ben bisürü şey yazdım ama olmadı sanırım

Tuba hocam çok teşekkür ederim.Herkes çok güzel olduğunu söylüyor, ama uzak olmasından dolayı biraz üzüldüm.Herkes için hayırlısı olsun...

Ben de Noter Cevdet Altun İ.Ö.o na atandım..

aynı okula atandığımızı görünce üye oldum siteye.istanbul dan gelicem. tayyibe87 artık okulda tanışırız:)

gerçekten mi sürekli siteye bakıyordum aynı okula atanan arkadaş var mı diye varmş.... işallah tanışırız

Benim diğer atanan arkadaşım nerdesin.................mardin merkez yalım ilöğretim okuluuuuuuuuuuuuu
ev arkadaşlığı yapalım arkadaşlar ben izmirden geliyom sizler?

tühh bana yakın kimse yokmu :(

kızıltepe hoca köye atandım bende... naapcaksınız arkadaşlar ne zaman gideceksiniz msnlerimiz alsak da haberleşsek diyorum....

.Gerçekten ben de çok sevindim ön tanışma yapmış olduk:)bu arada yalım i.ö.o. atanan arkadaşım ben de 6 ay öncesine kadar İzmir de oturuyordum

mardine gelen varsa yandı dostlar:(

ben kızıltepedeyim esraaa:)

niye yandı diyorsun arkadaşım. bende mardinin savur ilçesinde oturuyorum anlayamadım gelenler niye yanacak?

mardine gelen varsa yandı dostlar:(

hocam ben size katılmıyorum bence mardin muhteşem bir yer insanları da harika ben de mardinde çalışıyordum tayinim urfaya çıktı umarım mardinde olduğum gibi mutlu olurum

hocam ben size katılmıyorum bence mardin muhteşem bir yer insanları da harika ben de mardinde çalışıyordum tayinim urfaya çıktı umarım mardinde olduğum gibi mutlu olurum

inş. hocam hayırlısı bakalım....
iyi diyende kötü diyen de var gittiğimde görücem artık bence nasıl bi yer olduğunu
hakkımızda hayırlısı...

arkadaslar ilcemilliegitime islemlerimizi ne zaman yaptırıyoruz bilen varsa yazsın

inş. hocam hayırlısı bakalım....
iyi diyende kötü diyen de var gittiğimde görücem artık bence nasıl bi yer olduğunu
hakkımızda hayırlısı...

hocam kızıltepe kocaman bir ilçe sanırım siz samsunlusunuz benim eşim de samsunlu samsun kadar güzel olmasa da her işinizi rahatlıklar halledebileceğiniz bir yer ayrıca mardinde kalıpta kızıltepeye gidiş geliş yapanlarda var insanları çok iyidir inşallah iyilerle karşılaşırsınız

hocam kızıltepe kocaman bir ilçe sanırım siz samsunlusunuz benim eşim de samsunlu samsun kadar güzel olmasa da her işinizi rahatlıklar halledebileceğiniz bir yer ayrıca mardinde kalıpta kızıltepeye gidiş geliş yapanlarda var insanları çok iyidir inşallah iyilerle karşılaşırsınız

çok teşekkürler hocam sizin kızıltepeyle yakınlığınız nedir acaba :)

hocam benim okulum kızıltepe yolu üzerinde istasyonda anaokulu kızıltepeye gidip geliyoruz

ÖMERLİŞ.Öğr.Fasih Söğüt İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ148,415DARGEÇİTAtatürk İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ148,551MERKEZ75.Yıl İ.M.K.B AnaokuluSÖZLEŞMELİ148,716MERKEZNoter Cevdet Altun İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ149,525NUSAYBİNOğuzhan İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ164,337MERKEZOrtaköy Atatürk İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ151,011MERKEZYalım İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ147,732KIZILTEPEMinikeller AnaokuluSÖZLEŞMELİ151,198YEŞİLLİNamık Kemal İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ149,733DARGEÇİTMisak-ı Milli İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ148,196MERKEZSadık-Gurbet Yay AnaokuluSÖZLEŞMELİ148,935KIZILTEPEMehmet Doğru İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ150,352KIZILTEPEBağrıbütün İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ150,816KIZILTEPEMezopotamya İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ151,006MİDYATİstiklal İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ148,569KIZILTEPEHocaköy İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ151,083MİDYATAtatürk İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ152,063ÖMERLİZübeyde Hanım AnaokuluSÖZLEŞMELİ147,815SAVURİçöğren İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ148,548KIZILTEPESabiha Gökçen AnaokuluSÖZLEŞMELİ152,914KIZILTEPEVatan İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ159,727MİDYATMehmetçik İlköğretim OkuluSÖZLEŞMELİ150,54MAZIDAĞIMazıdağı Zübeyde Hanım AnaokuluSÖZLEŞMELİ147,72

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri