Malzeme desteği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan havad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@havad
sınıfıma malzeme desteği verebilecek bir okul arıyorm. okul yeni ve bir köy okulu yani çocukların malzeme getirmesi neredeyse imkansız. bu konuda yardım edebilecek arkadaşların yardımını bekliyorm.

sınıfıma malzeme desteği verebilecek bir okul arıyorm. okul yeni ve bir köy okulu yani çocukların malzeme getirmesi neredeyse imkansız. bu konuda yardım edebilecek arkadaşların yardımını bekliyorm.

okulunuzun yeri neresi?Geçen seneki malzemelerimi gönderebilirm.yani kullanılmış ama bende geçen sene kullanılmış malzeme kullandım ortak kullandıttırdım gayet işimi gördüler.

sınıfıma malzeme desteği verebilecek bir okul arıyorm. okul yeni ve bir köy okulu.Özellikle eğitici oyuncak,legolar,kuklalar,çeşitli marakaslar,fen ve doğa köşesi malzemeri,vb... bu konuda yardım edebilecek arkadaşların yardımını bekliyorm.
bu konuda ilgilenen herkese şimdiden teşekkürler...
Samsun/Asarcık Yeni Ömerli Bağlıca İlköğretim Okulu

samsun il milli eğitim okul öncesi bölüme yardım ediyor,müdürünüz eksiklikleri bildirsin hocam...

Mardin derik ilçesi yukarı mezra i.o anasınıfına yardım edermisiniz.her turlü malzeme oyuncak kırtasiye yardımlarınızı kabul edriz

çok sevinirim teşekkür ederim. kullanılmış olması hiç önemli değil ben onları bi şekilde değerlendiririm. varlık ilköğretim okulu, şırnak- cizre de. tekrar teşekkür ederim.

arkadaşlar bende ağrı merkeze yeni atamdım.mazeme yardımı ederseniz seninirim.

arkadaşlar bende yeni atandım okulumuzun her türlü malzeme desteğine ihtiyacı var..marmaris söğüt vacide tugay ilköğretim okulu...marmaristede ihtiyaçmı olur demeyin inanın doğudan çok farksız..marmarise 1 saat uzaklıkta bir köy burası ama ulaşım yönünden yollar yönünden baya zorluk çekiyoruz..özellikle kırtasiye malzemesi ihtiyacımız bulunmaktadır..ilgilenirseniz çok sevinirim.

benim de çok fazla kırtasiye malzemelerine ihtiyacım var.ardahan'ın bi köyünde yim.gerçekten çok fazla ihtiyacım var.banada bi şekilde yardımcı olursanız inanın çok mutlu olurum.Çocukların malzeme alma gibi bi lüksü yok.Kimsenin de ilgilendiği yok.bende memleketten bişeyler getirmiştim ama ihtiyacım var.

eski olsun olmasın hiç farketmez ne olursa olsun herşeye ihtiyacımız var:(

hacılar gürdoğanlar ilk öğretime oyuncak yardımı istiyorum lütfen yardımcı olunuz

bende Diyarbakır Silvan a bağlı Tokluca köyü Turan Koçer i.ö.o anasınıfındayım.her türlü yardıma ihtiyacım var.

ben şanlıurfa merkez m.aziz parmaksız iöo öğretmenim sınıfım iyi değil eksiklerimiz var eğer kardeş okul bulursak sevinirim lütfen

çiğdem nerdesiniz. adresinizi açık yazarsanız yardım etmek isterim.

arkadaşlar benim okulum bu sene yeni açılmış şimdi yeni okulda eksik olurmu diyceksiniz ama inanın okadar çok eksik varki gönderilen oyuncakların çoğu öylesine gönderilmiş gibi.Hiçbişey çocukların seviyelerine uygun değil zaten biçoğuda oynanmadan parçalandı yani sınıfta oyuncak yok diyebilirim ilgilenirseniz sevinirim...

merabalar arkadaslarım benim nisamlım bu sene şanliurfanın harran ilçesine baglı tahılalan koyune anaokulu ogretmeni olarak atandı gittiginde cok heyacanlıydı ordaki olumsuzlukları yoklukları cocukların gozlerindeki o pırıltıyı gordugununden beri bambaska biri oldu batıdaki sartların bırakın yarısı ceyregi bile yok oldugunu gormek onu cok hırslandırdı bukadar olumsuzluga ragmen elinden geldikce yardım ediyor sizden benim ricam anaokulunun nelere ihtiyacını olacagını yazmama gerek duymuyorum bir hikayae kitabı bir oyuncak bir karton bir boyama kitabı bir boya bir makas vs gibi kullanılmıs kulanılmamıs herturlu seyi gonderirseniz ordaki cocukların gozlerindeki işıltıyı kalbinizde hissetmenizi isterim anlayısınız ve yardımlarınız için simdiden tesekkurler

arkadaşlar bizimde yeni açılan ana sınıfımız için malzemeye ihtiyacımız kırtasiye oyuncak halı gibi bi çok eksiğimiz var yardımcı olursanız seviniriz.

Bende çok acil okuluma malzeme istiyorum çok zor durumdayımm okulda hiç bişey yok kars selim ilçesinde görev yapıyorumm yardım ederseniz sevinirim koyunyurdu köyü ali kara ilköğretim okulu selim/kars tel:04744761220

sivasın yılzeli ilçesindeyim okul çok güzel danone yaptırmış ama malzeme sıkıntısı yaşıyoruz her türlü kırtasiye malzemeleri eğitici oyuncak yardımında bulunursanız çok sevinirim...

benim okulumunda her türlü kırtasiye halı masa ve oyuncağa ihtiyacı varr artıkk imkanlarımız yetmiyor karşılamıyoruz.aileler zaten destek vermiolar.
değirmenkaya ilköğretim okulu karayazı erzurum hacer türkan 0530 664 00 17

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri