Makarnadan ev

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@deria83
işte makarnadan yaptırdığım ev...

yumurtalar kaynatıldı ve boyandılar:D

teşekkürlerr deryaa:D:D:D

Hepsi çok güzel özellikle yumurtalara bayıldım. :) Teşekkürler.

derya hepsi cok hoş olmuş teşekkürler..

canım benim ellerine sağlıkk çok güzel hepsi...ben de çocuklara bahçede yaprak toplatmıştım,izini çıkarma çalışması yaptık ve yaprakları kağıtlara zımbaladık..Yapraklar kurudukça değişti-bu çocukların çok ilgisini çekmişti...Ağaç fikri de çokk hoşuma gitti

Çooooooooook teşekkürleeeeeeeer canım benim...:)

ELLERİNE SAĞLIK...HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL!

ya yumurtalar çok sevimli olmuş çok hoşuma gitti eline sağlık

derya makarna evden bizde yapacağız.evi kartondan yapıp makarna yapıştırdınız değil mi.
birde yumurtaları neden kaynattın.biz yumurta boyamak için yumurtanın altından ve üstünden delik açıp üfleyerek içini boşaltıyoruz.yumurta 1 gün bekledikten sonra boyuyoruz.o zaman kırılmıyor.eğer sende kırılmasın diye kaynatıyorsan bunu deneyebilirsin.
etkinliklerinde çok güzel.ellerine sağlık.
bizde oğlumun görüp beğendiklerini yapıyoruz.sizin sayenizde oğlumun canı daha az sıkılıyor.sitemizdeki öğretmenlerimizde çok yaratıcı.sitemizdeki tüm öğretmen arkadaşlara teşekkür ederim.bu güzel etkinlikler için.

DERYA HERZAMANKİ GİBİ SÜPERSİN....

çok güzeller canım ellerinize sağlıkkk...

çok güzeller ellerine sağlık :)

güzellerrrrr...senden de başka bişi beklemezdim zaten:P

Canım hepside çoook güzeller teşekkürler...:)

hepsi çok güzel yumurtalaRA BAYILDIM...

Derya çok güzeller senin ve miniklerin ellerinize sağlık. Arka plandaki ördekleri beğendim.

arkadaşlar çok sağolun güzel yorumlarınız için... makarnadan evi kartondan yaptırdım bu arada:) yumurtalar bi başka öğretmen arkadaşıma aittii..ben daha farklı bişey yaptırmayı düşünüyorum..dallardan kuş yuvası yaptırcam..içine de kuşlar ve yumurtalar koydurcam..şimdilik çok netleşmedi ama bakalım düşünüyorum hala:D sevgiler herkese...

derya biz yumurtaları sulu boyayla boyayıp üzerine şehriye,makarna,boncuk, pul vs.yapıştırıyoruz.daha güzel oluyor.kartondan evini oğlumla yapacağız.makarnaları boyadık.herşey hazır yani.bitince evimizi yayınlayacağım.teşekkürler

çok güzel olmuşlar.özellikle eve bayıldım.
ellerinize sağlık:)çokk teşekkürler

çocuklarının o minik ellerine sağlık :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri