Lütfen bana yardım edin.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ...SeRaP...
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@...SeRaP...
OKAN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)

MESLEK YÜKSEKOKULU
ÇOCUK GELİŞİMİ (%25 BURSLU) bu sene kazandım okan univ hakkında bilgisi olan varmı dersleri nasıl zormudur egitimi nasıldır lütfen bana bilgi verin... ben açık öğretim sosyal hizmetleride okuyorum sizce çoçuk gelişmi gitsem yosa sosyal hizmetleri devam etsem yorumlarınızı bekliyorummm

bence cocuk gelısımıne gıt ama 2 yıllık olarak kalma 4 yıllıga gecıs yapmaya calıs bılıyosun bızım bolumun onu cok acık.benım hocalarımda bıtırdıgımde hıc acıkta kalmazsın omur boyu demıstı.nıtekımde oyle oldu.karar senın ????

istersen ikisini birdende okuyabilirsin, hem örgün hemde açıktan okuyanlar çok oluyor. böylelikle iki üniversite bitirmiş olursun. bu arada qsecret arkadaşın söylediğide doğru çocuk gelişimde 4 yıllığa geçiş yapabilirsen çok daha şanslı olursun.

ço ktşkler okan univ hakkında bir bilginiz varmı ben gitmek istiyorum işte univ hakkında bilgim olmadıgına biraz korkuyorum sizdemi 2 yıllık mezunsunuz .....

duygu evette 2 yıllık olunca çok çelişiyorum çok karasızım bide şu dedikodular varya çoçuk gelişimcilere açık öğretim geçecekler diye diyoru mgidiyim bide o olmazsa hayatı mboyunca dgs sınavıylamaı uğraşacam bide kpss mevzusu var bizim bölüm şuan rövanşta sonra birde düşerse diger öğretmenler gibi açıkta kalırsa vb böyle dolu çelişkelerim avr bilmiyorum saol yorumlarınız için

çelişkilerden bir an önce kurtul bence çocuk gelişimi her zaman daha avantajlı emin olabilirsin sosyal hizmetleri okumak istersen 2 yıllığı bitirince tekrar açıktan sosyal hizmet okuyabilirsin ama çocuk gelişimi 2 yıllığı kazanmakta zor gerçekten kazanmışken oku derim dgs kazanırsın bence bende dgs kazandım çocuk gelişimi okumuştum iyikide bu bölümü okumuşum önü çok açık okuduğunda iş bulmakta zorlanmazsın kolayca iş bulursun hem tamamlama falan olursa dgs kazanmadan okuyabilirsin kesinlikle çocuk gelişimi oku bence

bence çocuk gelişimine git ben bu sene mezun oldum dersler çok kolay seversen ve el becerin varsa kolay diploma notum 83 lisans tamamlamayı düşünüyorum hemde üniversite ortamını görmüş olursun çok güzel bir daha imkanım olsa tekrar okurum kampüs çook güzel YOLUN AÇIK OLSUN....

yorumlarınız için çok tşkler bakalım ben gitmek istiyorum bakalım çokda kararsızım bide şu tamalama haberleri çıksa ona göre davranacamda bilmiyorum yorumlarınıza bakınca gitmek istiyorum bilmiyorum saolun :():):).........

açık öğretimden devam edebilcezmi bilgisi olan

bence git açıktan tamamlamada çıkıcağını zennetmiyorum şahsen ben ümidim kestim o yüzden derslerini yüksek tut dgs ye gir ben gelecek sene dgs ye giricem orda şansımı denicem tebrik ederim bu arada seni

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri