Lisans tamamlama ile ilgili haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neslihan KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
haber 19,10,2010 tarihli habertürk gazetesindendir

Forum Bilgilendirme Mesajı

Geçersiz Komut: Eklenti
Eğer normal ve geçerli bir Linke tıkladığınızdan eminseniz, Lütfen, Yönetici ile irtibata geçin. BENDE BU ÇIKIYOR ???
bende tıkladım ama sendeki çıktı ne demek bu arkadaşlar

- Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama:
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği; Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenerek Açıköğretim Fakültesine bildirilen, Okulöncesi ile Çocuk Gelişimi Ön Lisans mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda görev yapan öğretmenler İnternetten başvurup, kayıt yaptırabilirler.

Yukarıda sıralanan kayıt gruplarının kayıt işlemleri “Internet Başvuru” ve “Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

Internet Başvuru adresi: AÖF BA?VURU
Internet Başvuru işlemleri: 25 Ekim 2010 Pazartesi günü başlayıp
26 Kasım 2010 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir.

ARKADAŞLAR BU YAZI AÇIKÖGRETİM FAKÜLTESİ TARAFINDAN YAYIMLANMIŞTIR İLGİLİ OLANLARA DUYRULUR...

- Okulöncesi Öğretmenliği Lisans Tamamlama:
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokol gereği; Milli Eğitim Bakanlığınca belirlenerek Açıköğretim Fakültesine bildirilen, Okulöncesi ile Çocuk Gelişimi Ön Lisans mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı kadrosunda görev yapan öğretmenler İnternetten başvurup, kayıt yaptırabilirler.

Yukarıda sıralanan kayıt gruplarının kayıt işlemleri “Internet Başvuru” ve “Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bürolarından Kayıt” olmak üzere iki aşamada gerçekleştirilecektir.

Internet Başvuru adresi: AÖF BA?VURU
Internet Başvuru işlemleri: 25 Ekim 2010 Pazartesi günü başlayıp
26 Kasım 2010 Cuma günü saat 17.00’de sona erecektir.

ARKADAŞLAR BU YAZI AÇIKÖGRETİM FAKÜLTESİ TARAFINDAN YAYIMLANMIŞTIR İLGİLİ OLANLARA DUYRULUR...

hocam bu kadroluları ilgilebdiriyor altını çizdim...

kadroluların başvurusu henüz başlamadı bile.

evet sadece kadrolularin İÇİn.. Bİzİm İÇİn daha bİr Şey bellİ deĞİl...:(:36_11_13:

ya arkadaşlar bi sitede gördüm bu konuyla ilgili okul öncesi genel müdürlüğünü aramış bi kız ona habertürkte ki yazan bizle alakalı haberle hiç bir alakaları yokmuş sadece görüşmeler hala devam etmekteymiş sadece bunu söylemiş fazla umutlanmayalım o yüzden bu işte yaş gibi geliyo bana...

ya bunlar ne yapmaya çalışıyo bizimki ne olucak:36_11_13:bilginiz için teşekkürler....

Arkadaşlar "Çocuk Gelişimciler de Öğretmen olacak" haberini yapan Abbas Güçlü olayı yanlış anladığı için yanlış aktarmış. Okul öncesi genel müdürlüğünü arayanlara işin doğrusu aktarılmış.

Gerçek Haber:

Okullara, Milli Eğitim Müdürlüklerine Gelen Yazı: http://mersin.meb.gov.tr/media/zinci...lama240910.pdf

Yani, SADECE ŞU AN KADROLU OLARAK GÖREV YAPAN ÖNLİSANS MEZUNLARINI KAPSIYOR BU HAK.

Okullara Gelen Yazının Önemli Kısmı:
"Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğünün 21/09/2010 tarih ve 2881 sayılı “2+2 Lisans Tamamlama” konulu yazılarında;“Bakanlığımız ile Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü arasında imzalanması tasarlanan protokol gereğince; Millî Eğitim Bakanlığı Eğilim Kurumlarında Okul Öncesi Eğitimi ve/veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi ön lisans mezunu Okul Öncesi Öğretmenlerinin Lisans düzeyinde öğrenim görmesi kararlaştırılmıştır."

Arkadaşlar Kısaca Özetlersek; haberi yapan Abbas Güçlü olayı yanlış anladığı için yanlış aktarmış. Bu sadece şu an kadrolu olarak çalışan önlisans
mezunlarını kapsıyor.

ALINTI.....

buda demek oluyorki.haber beklemeyi bırakıp ders çalışmak lazım.yapacak başka bir iş gözükmüyor.

insanların saçma sapan uyduruk haberlerle umutlandırmasına sinir oluyorum artık............

arkadaşlar abbas güçlü yazısında lisans tamamlama çıktı dedimiki ? olayı resmi yazı niteliğine döktünüz abbas güçlü yazısında bu eğitim döneminden itibaren kayıt yapacaklar dedi sadece resmi yazıları çıktıktan sonra yani bu haberin kadrolular için yapılmış olmasına imkan yok şuna dikkatinizi çekerim kadroluların hem yazısı çıktı hemde önkayıtlarını yaptılar

arkadaşlar anadolu üns aöf lisans tamamlama sayfasında diyo ki (çoçuk gelişimi mezunu olup meb kadrosunda görev yapan öğretmenler başvura bilecektir.)
kayıtlar 25inde başlıyomuş haberiniz olsun:))

bu yapılan bize haksızlıktır madem 2+2 bizede sunulmalı

ArkkadaŞlar aÖf baŞvuru sayfasinda lİsans tamamlama saayfasinda da meslek lİsesİ mezunlari ve 4 yilik eĞİtİm veren fakÜltelerİn Önllİsans programlarindan mezun olanlar baŞvuru yapabİleceklerdİr dİyor..altina da not dÜŞmÜŞ 2 yillik meslek yÜksekokul mezunlarinin dgs ye baŞvurmalari gerekİr dİyor bÖyle bİr saÇmalik var mi ya.meslek lİsesİ mezunu lİsans tamamlamaya nasil baŞvurabİlİr........İyİ ce saÇmaladilar......

evet o yazıyı bende gördüm ve acayip sinirlendim yeter ama yaa

kaç senedir ha çıktı ha çıkacak dye kendimizi paralıyoruz vallahi hergün siteyi açarken binbir dualarla açıyorum ama sonrası malum:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri