Lisans tamamlama ile ilgili haber

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Neslihan KOÇ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
ya arkadaşlar kayıtlar bugün başladı eğer abbas güçlünün haberi ve habertürk ün haberi doğruysa bizimde kayıt yaptırmamız gerekmiyomu ne zaman kesinleşicek bu karar :(:(:(:(

ya arkadaşlar kayıtlar bugün başladı eğer abbas güçlünün haberi ve habertürk ün haberi doğruysa bizimde kayıt yaptırmamız gerekmiyomu ne zaman kesinleşicek bu karar :(:(:(:(

arkadaŞim bİzler İÇİn net bİr haber yhok malesef:(:(:(

bende yeni üyeyim.evet yeni anlaşma yapıldı.bende çocuk gelişimi 1.sınf öğrencisiyim.artık işimiz garanti.için rahat olsun

bende yeni üyeyim.evet yeni anlaşma yapıldı.bende çocuk gelişimi 1.sınf öğrencisiyim.artık işimiz garanti.için rahat olsun

öncelikle üyeliğin hayırlı olsun.. yeni anlaşma yapıldı demişsin biraz açarmısın konuyu çünkü ortada net bişey yok aradığımız kurumlar aöf sizin için kesin bişey yok diyolar da

öncelikle üyeliğin hayırlı olsun.. yeni anlaşma yapıldı demişsin biraz açarmısın konuyu çünkü ortada net bişey yok aradığımız kurumlar aöf sizin için kesin bişey yok diyolar da

arkadaslar bu konunun basnda olanlardan hiç ses seda çıkmıyor artık.neden acaba??sanki herkes ağız birliği yapmışcasına susuyor..artık bir sonuç bekliyoruz ama iiyi ama kötü..gerçekten çok YIPRANDIK bu haberlerden..aof herkese baska diyor meb desen ona keza haberi yok..ne olacak bizim sonumuz bizde bu mesleğin birer parçasıyız..
bize net bilgi verecek insanlara ihtiyacımız var..site yöneticilerinden,meble sürekli irtibat halinde olan müdürlerden,öğretmenlerden bizim adımıza bir cevap alamalarını bekliyoruz.ne olacaksa artık olsun.......

İŞİmİz garantİ derken ne anlamda arkadaŞim.. Evet bİraz konuyu aÇar misin lÜtfen?

ArkadaŞalr bugÜn aÇikÖĞretİm Ünv. GÖrÜŞtÜm bana denİlen bu haktan sİzde yaralaniyorsunuz mebe baŞvurunuzu yaptiniz mi dİye bİr soru geldİ bende o kadrolular İÇİn dedİĞİm zaman kadrolu ya da kadrosuz farketmİyor baŞvurunuzu yaptiniz mi hayir dedİĞİm zaman o zaman yaralanamaz siniz denİldİ bu nasil İŞ yaa.resmen dalga geÇİyorlar.......

açık öğretim sitesine baktım arkadaşlar aynen şöyle yazıyor...

2 yıllık meslek yüksek okulu veya açık öğretim önlisans programlarından mezun olanlar açık öğretim sistemine göre öğretim yapan fakültelerin lisans tamamlama programlarına başvuramazlar.( bu adaylar dikey geçiş başvurusu yapacaklardır) aynen bu yazıyor dikey geçiş tede s<dece iktisat ve işletme bölümleri var.

ArkadaŞalr bugÜn aÇikÖĞretİm Ünv. GÖrÜŞtÜm bana denİlen bu haktan sİzde yaralaniyorsunuz mebe baŞvurunuzu yaptiniz mi dİye bİr soru geldİ bende o kadrolular İÇİn dedİĞİm zaman kadrolu ya da kadrosuz farketmİyor baŞvurunuzu yaptiniz mi hayir dedİĞİm zaman o zaman yaralanamaz siniz denİldİ bu nasil İŞ yaa.resmen dalga geÇİyorlar.......

ARKADAŞIM açıköğretim ünv.derken kiminle görüştün daha ayrıntılı bilgi yazabilirmisin öyle bir uygulama varsa daha henüz geç kalınmış sayılmaz başvurular 25 inde başladı.

EskİŞehİr anadolu Ünv. BÖlÜmlerle İlgİlİ bİlgİ alabİleceĞİm kİŞİyİ İstedİm onu baĞladilar......

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri