Müdürlük yapan arkadaşlar yok mu bana cevap verebilicek daha sonra başımın belaya girmesinden korkuyorum imza falan vermedim zaten bi haftalık denemeydi ve sadece mezuniyet belgesi verdim fikri olan yok muuuuuuu![]()
arkadaşlar bende yeni açılıcak bir anaokulu için kurucu müdürlük teklifi aldım vekil olarak tabi.... bu iş nasıl olur ne gibi zorlukları vardır...bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.....
slm
arkadasım bundan 15 20 gun once banada boyle bır teklıf geldı konusmaya gıttım onlar sartlarını soyledıler ben sartlarım soyledım ben fıyat konusunda anlasamadım bı arkadasım calısbılecegını soyledı ve onu yonlendırdım neyse o kabul ettı aradan 2 3 gun gectıkten sonra cagırmıslar hocam buranın asıl sahıbıde yanı parayı veren mudurluk yapacak sız egtımde ogrencılerden sorumlu olacaksınız bıde sınıfınız olacak ve bu kres arkadasımın dıplomasıyla acılıyo arkadasda boyle bırseyın mumkun olmayacagını soyledı ve evraklarını gerı aldı bır kac gun sonra tekrar aradılar ve hersey arkadasımın dedıgı gıbı oldu suan masasında guzl guzel oturuyo sızer dıyecegım bence srtlarınızı kesın konusun sonradan cok sey cıkar yoksa basarılar dılıyorum............
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!