Kurucu - Sorumlu Müdürlük

Merhaba Ermer arkadaşım.. ben kurucu müdür olarak görev yapıyorum. GErçekten çok zor bir iş.. sıfırdan yeni bir okul kuruyorsun. Zorlukları göze alabiliyorsan teklifi kabul et derim.. BAşarılar..

Arkadaşlar yazdığım konuda fikri olan yok mu?

Müdürlük yapan arkadaşlar yok mu bana cevap verebilicek daha sonra başımın belaya girmesinden korkuyorum imza falan vermedim zaten bi haftalık denemeydi ve sadece mezuniyet belgesi verdim fikri olan yok muuuuuuu :(

benim arkadaşım verdi 600 ytl karşılığında kendisi zaten başka bir özelde çalışıyo

Müdürlük yapan arkadaşlar yok mu bana cevap verebilicek daha sonra başımın belaya girmesinden korkuyorum imza falan vermedim zaten bi haftalık denemeydi ve sadece mezuniyet belgesi verdim fikri olan yok muuuuuuu :(

arkadaşım belgeni almanı tavsiye ederim.böyle yapıp sonradan sorun yaşayan tanıdıklarımız oluyo.

Bir işe başvuruyorsun olmuyor Bİr de böyle şeylerle uğraşıyorsun bir sene oldu şimdi gitsem bile yok burda derler çıkarlar işin içinden teşekkürler arkadaşım burda arkadaşlarıma soruyorum onlarda imza vermediysen sorun olmaz diyorlar çünkü sadece fotokopi.

hocam insanların ne iş çevireceği belli olmaz sen işini sağlama al kontrol et.adına böyle bişey yapmışlarsa vergi dairesinde kaydının falan olması gerekir imza işi de sandığın kadar zor değil onunda kılıfını bulurlar.kolay gelsin

yasmin arkadaşıma katılıyorum.imza işi çok kolay.inşallah dürüst kişilerdir.umarım bir aksilik çıkmaz.

bende diplomamamı kiralamak istiyorum bildiğiniz güvenilir yerler varsa özelden msj atabilirsiniz arkadaşlar

arkadaşlar mrb.25 saat ekders alırsınız kurucu müdürseniz bu bir 2. si artık anaokullarında ders bütünlüğünden dolayı maaş karşılığı derse girme zorunluluğu yoktur okul müdürleri için, bu konuda bana ulaşırsanız yardımcı olurum isteyen arkadaşa ve bununla ilgili elimde resmi yazı da var ayrıca ermer arkadaşa her konuda yardımcı olurum çünkü ben bi okul kurdum.okulum doğukışla anaokulu karaman tlf 338 217 64 65

arkadaşlar benim ilk işim buydu hem sorumlu müdürlük hemde öğretmenlik yaptım ve 400 ytl maaş almıştım

Geçende ilçeye gittim onlara soruyim dedim sadece fotokopin varsa hiçbirşey yapamaz dediler böyle bi durum başına gelen olursa diye yazıyim dedim bilgi olsun.

Her kurum için farklı rakamlar var.

en az 700 den başlıyor ve 1000 e kadar

arkadaşlar bende yeni açılıcak bir anaokulu için kurucu müdürlük teklifi aldım vekil olarak tabi.... bu iş nasıl olur ne gibi zorlukları vardır...bu konuda tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.....

görevlendirmeyle müdür olduğunda bi yetkin olmuyo.bu işi yapan tanıdıklarımdan biliyorum.kadrolu bi müdür gibi masaya yumruğunu vurup ben bunu böyle istiyorum çünü doğru olan bu ben bunun eğitimini aldım sizden iyi bilirim diyemiyosun.yetki yoksa ne işe yarar öle değil mi ama.okul kurmak büyük emek bu emeği kendi okulunu kurarak niye harcamayasın.

arkadaşlar köyde bir ilk öğretim bünyesinin anasınıfında öğretmenlik yaparken size anaokulu için idarecilik teklifi gelirse ve baskıda yapılırsa cevabınız ne olurdu.cevabınızı nedenleri ile yazarmısınız.ona göre fikrimiz olsun...

Arkadaşlar ben üniversiteden bu yıl mezun oldum bir yuvadan sorumlu müdürlük teklifi geldi bende çok fazla düşünmeden kabul ettim ama sonra çok fazla sorumluluğu olduğunu duydum ve birazda pişman oldum
ben tam olarak ne yapmam gerektiğini bilmiyorum hazırlıyacağım evraklar ve sorumlu olduğum şeyler neler bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim
ayrıca yuva yeni açıldı ve 5-6 yaş öğretmeni yok şimdilik öğrencide yok o yaş grubunda ama bana başka öğretmen almayacağını öğrenci geldiğinde benim sınıfa gireceğimi söyledi bende itiraz ettim böyle bişey olabilirmi hem sınıfa girip hem sorumlu müdürlük yapılabilirmi cevaplarınızı bekliyorum

slm
arkadasım bundan 15 20 gun once banada boyle bır teklıf geldı konusmaya gıttım onlar sartlarını soyledıler ben sartlarım soyledım ben fıyat konusunda anlasamadım bı arkadasım calısbılecegını soyledı ve onu yonlendırdım neyse o kabul ettı aradan 2 3 gun gectıkten sonra cagırmıslar hocam buranın asıl sahıbıde yanı parayı veren mudurluk yapacak sız egtımde ogrencılerden sorumlu olacaksınız bıde sınıfınız olacak ve bu kres arkadasımın dıplomasıyla acılıyo arkadasda boyle bırseyın mumkun olmayacagını soyledı ve evraklarını gerı aldı bır kac gun sonra tekrar aradılar ve hersey arkadasımın dedıgı gıbı oldu suan masasında guzl guzel oturuyo sızer dıyecegım bence srtlarınızı kesın konusun sonradan cok sey cıkar yoksa basarılar dılıyorum............

Benim bir arkadaşıma da aynı şekilde sınıfa gireceksin diğer işlerle de ilgileneceksin demişlerdi ve ayrılmıştı. Sonra her şey istediğiniz daha doğrusu olması gerektiği gibi olur buyrun gelin demişler ama bir daha kabul etmemişti.

Bu bilgiler için teşekkür ederim gerçekten başta konuşulduğu gibi olmuyo hiçbirşey baktım yavaş yavaş lafı çeviriyo hiç 5 yaş öğretmeni almaya niyeti yok bana hem müdürlük yaptırıcak hem öğretmenlik bende kabul etmediğimi söyledim sonrada zaten şu anda 5 yaş öğrencimiz yok neyi tartışıyoruzki deyip lafı çevirdi zaten müdürlük yapmak başlı başına bir sorumluluk bide öğretmenlik yükleyecek çok zor.böyle bişey olursada hemen çıkıcam zaten

slm
arkadasım bundan 15 20 gun once banada boyle bır teklıf geldı konusmaya gıttım onlar sartlarını soyledıler ben sartlarım soyledım ben fıyat konusunda anlasamadım bı arkadasım calısbılecegını soyledı ve onu yonlendırdım neyse o kabul ettı aradan 2 3 gun gectıkten sonra cagırmıslar hocam buranın asıl sahıbıde yanı parayı veren mudurluk yapacak sız egtımde ogrencılerden sorumlu olacaksınız bıde sınıfınız olacak ve bu kres arkadasımın dıplomasıyla acılıyo arkadasda boyle bırseyın mumkun olmayacagını soyledı ve evraklarını gerı aldı bır kac gun sonra tekrar aradılar ve hersey arkadasımın dedıgı gıbı oldu suan masasında guzl guzel oturuyo sızer dıyecegım bence srtlarınızı kesın konusun sonradan cok sey cıkar yoksa basarılar dılıyorum............

müdürlük yapan arkadaşınıza sorarmısınız tam olarak sorumluluklarımız neler hangi belgeler çıkarılıcak neleri takip edicez ben ilk defa yapıyorum ve çokda fazla bilgim yok

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri