Kurban Bayraminiz Kutlu Olsun:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@serkan
ArkadaŞlar Kurban Bayraminizi Kutlar,saĞlikli Ve Mutlu GÜnler Dİlerİm...

Bende tüm forum halkının kurban bayramını kutluyorum:)

Aynı zamanda yarın doğum günüm kendı doğum günümü de kutluyorum :P

o zaman bende hem doğum dününü hemde bayramını kutlarım:)

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun! :):):)

Tuba'cım Doğum Günün Kutlu Olsun.. çifte bayram gelmiş sana :):)

herkesin kurban bayramını kutlarım..

doğum günü kutlu olsun şimdiden tuba....

herkese hayınlı ve iyi bayramlar...
doğum günün kutlu olsun tuba..:)

Tuğbacım geçen bayram da benim doğum günümdü çifte bayram oluyor hoş oluyoor:))Kutlarım canım:)
Herkese sağlıklı ve mutlu bayramlar dilerim, kurban bayramımız kutlu olsun:)

herkesin bayramı kutlu olsun.sağlıklı mutlu ve huzurlu nice bayramlara...
tuba seninde doğum günün kutlu olsun dilediğin gibi bir hayatı yasaman dileğiyle...bu arada ben de 2 ay sonra reşitliğe adımımı atacağım yaslanıyoruz be tubacım.. :)

bayramınız mübarek olsun nice güzel bayramlara

tüm okul öncesi aılesi fertleri.hepinizin kurban bayramı mübarek olsun.daha nice bayramları paylaşmak dileğiyle.

Sevdiklerinizle, şeker tadında, dostlukların, saygının ve sevginin kurban edilmediği nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle...:)

Kışın hüznünü dağıtan bayram sevincinin,
bütün günlerinize yansıması dileklerimle...
Bayramınız kutlu olsun.

Herkesİn Bayramini Kutluyorum.

Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar...beraber nice bayramlara...:)

hayırlı,huzurlu ,sağlık dolu nice bayramlara..
kurban bayramımız kutlu olsun arkadaşlar...

merabalar öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim.Aranıza bu gün katıldım ve katıldığım içinde çok mutluyum. ben stajerliğimi yapmakdayım.Sizle her türlü konularda görüşmek beni çok mutlu edecekdir.Ve bana okul öncesi eğitim konularınada yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yaşam bir masal gibidir..ne kadar uzun olduğu değil ne kadar güzel olduğu önemlidir....Güzelliklerle dolu bir yaşam içinde bayramınız kutlu olsun.....:)

merabalar öncelikle hepinizin bayramınızı kutlar sağlık esenlik ve mutluluklar dilerim.Aranıza bu gün katıldım ve katıldığım içinde çok mutluyum. ben stajerliğimi yapmakdayım.Sizle her türlü konularda görüşmek beni çok mutlu edecekdir.Ve bana okul öncesi eğitim konularınada yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhabalar hoşgeldiniz :) Tekrar herkesin bayramı kutlu olsun :):)
Konuyu birleştirdim daha önce açılmıştı kutlama konusu...Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız..

Kurban Bayramınız Kutlu olsun Okul Öncesi Forum Ailesi...

Bayramınız kutlu olsun...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri