Kurban Bayramı için kart - etkinlik - resim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYŞE NAZ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
artık faaliyet dosyalarında bayramlar ve özel günler için çok tatmin edici etkinlikler var incelerseniz sanırım sizin de hoşunuza gidecek.iyi bayramlar

:36_1_21: bıraz gec oldu ama daha sonra yaptırabılırsın dıye soyluyorum koyun resmı cızılmıs kartonun uzerıne patlamıs mısırlarlar yapıstırıyosun uzerıne sım dokup boynuna kurdaleden fıyonk yapıyosun kartonu ıkıye katladıgında ıcıne de notunu yazarsın hem cocuklar zevk alıyo hem hos bu arada dıkkat etmelısın mısırları cocukların gazabından korumak ıcın :))))

teşekkürler...

kurban bayramı ile ilgili 3 boyutlu faaliyetleriniz varsa benimle paylaşırmısınız.:474cu:

koyun cızıp uzerını selpakla kaplat boynuzlarını kraft kagıdından yap ve agzına ot cız ustunede tebrık yaz bence

pet bardak ve bibetlerden koyun yapın iple kaplayınn. boynuna kurdele bağlayın.. pullarla süsleyin..

kurban bayramı için kart örneği arıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

konuyu yanlış yere açmışsınız ayrıca arama yaprsanız çok sayıda örnek bulabilisiniz

nereye açmam gerekiyo ki

kurban bayramı ile ilgili drama örneği istiyorum çok acil

kurban bayramı etkinliğine ihatiyacım var :congratulationscut4

mrb.. sitede arama yaptım fakat farklı bir kart (inek) çıkıyor aradığım kart da ineğin karnı yanlara açılıo ve delgeçle delnp kurdele gerçirilmşti yardımcı olursanz sevinirim kolay gelsn

bende çok güzel örnekler var ama tarayıcım yok resmini çekip eklemeye çalışacağım :)

tekrar mrb.. cevaplarınızı bekliyorum kolay gelsn

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

aradığınız buna bnzer bişy mi hocam? elimde böle kart örneği var..işinize yarar umarım..

hayır hocam tşkr ederm ama değil:S sitede görmüştm çok önceden bayram kartı yapmışlardı yuavarlaktı biraz inek karın kısmı delgeçle delinip kurdele geçirilmişti ve karnı yanlara açılıo içinde orta kısmda da yazı vardı

arkadaşlar frouda inekli bayra kartı vardı ama ben bulamadım bayramda yaklastı o kartı yapcaktı ama yok inekli olcak elinde olan varsa yardı cok tesekkurler şimdiden

aynen katılıyorumm eklenirse sevinirm

çok tesekkur ederi bunlarda cok guzel ama aradıgı bu degil
oluklu kartonda olma karnı içine yazılmıstı aradım ama yok kagıt işlerine de baktım ama ok

tesekkur ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri