Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
artık faaliyet dosyalarında bayramlar ve özel günler için çok tatmin edici etkinlikler var incelerseniz sanırım sizin de hoşunuza gidecek.iyi bayramlar
:36_1_21: bıraz gec oldu ama daha sonra yaptırabılırsın dıye soyluyorum koyun resmı cızılmıs kartonun uzerıne patlamıs mısırlarlar yapıstırıyosun uzerıne sım dokup boynuna kurdaleden fıyonk yapıyosun kartonu ıkıye katladıgında ıcıne de notunu yazarsın hem cocuklar zevk alıyo hem hos bu arada dıkkat etmelısın mısırları cocukların gazabından korumak ıcın )))
mrb.. sitede arama yaptım fakat farklı bir kart (inek) çıkıyor aradığım kart da ineğin karnı yanlara açılıo ve delgeçle delnp kurdele gerçirilmşti yardımcı olursanz sevinirim kolay gelsn
hayır hocam tşkr ederm ama değil:S sitede görmüştm çok önceden bayram kartı yapmışlardı yuavarlaktı biraz inek karın kısmı delgeçle delinip kurdele geçirilmişti ve karnı yanlara açılıo içinde orta kısmda da yazı vardı
arkadaşlar frouda inekli bayra kartı vardı ama ben bulamadım bayramda yaklastı o kartı yapcaktı ama yok inekli olcak elinde olan varsa yardı cok tesekkurler şimdiden