Küçüğüm daha çok küçüğüm bu yüzden AĞLAMAM :)))

Puanları 36
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.facebook.com
@serkanalpertosun

Ekli dosyalar

• 95221_sabahci_18.JPG
    95221_sabahci_18.JPG
    39.7 KB · Görüntüleme: 2
kıyamam..bir damla gözyaşlarna dünya yansn öğretmenm,ama onlar ağlamasn..çok güzel bi video var elmde sezen aksunun bu şarkısıyla birlkte...msn ini açarsn gönderblrm,istermsn...

kıyamam..bir damla gözyaşlarna dünya yansn öğretmenm,ama onlar ağlamasn..çok güzel bi video var elmde sezen aksunun bu şarkısıyla birlkte...msn ini açarsn gönderblrm,istermsn...

olur hocam, yollayın..

aaaaaaaaayyyyyyyyyyyy canlarım
hocam çocuklar hiç ağlamasın ağlayan çocuk görünce çok üzülüyorum =(

keşke hep gülseler öğretmenm..ama olmyr malesef...bazen velilerm,öğrenclerme kızp sinrlenyrlr benm yanmda...yüreğm dayanmıyor inanın..sanki onlrn değlde benm çocklarm...tuhf bi bağ bu aramzda varoln..elle tutlmyan gözle görünmeyen,adını koyamadğm..ben onlrn gözlerndeki masmlğa ve sevgye hayranm..dedm ya onlarn gözlerndeki bir damla yaşa dünya yansn..

keşke hep gülseler öğretmenm..ama olmyr malesef...bazen velilerm,öğrenclerme kızp sinrlenyrlr benm yanmda...yüreğm dayanmıyor inanın..sanki onlrn değlde benm çocklarm...tuhf bi bağ bu aramzda varoln..elle tutlmyan gözle görünmeyen,adını koyamadğm..ben onlrn gözlerndeki masmlğa ve sevgye hayranm..dedm ya onlarn gözlerndeki bir damla yaşa dünya yansn..

bunları bi de ben ağlatıyorum yaa :))

şaka yapıyorsn dmi :)) kıyamzsn öğretmenm yaa inanmam...onlar hiç ağlamasn..

şaka yapıyorsn dmi :)) kıyamzsn öğretmenm yaa inanmam...onlar hiç ağlamasn..

YOK DÖVEREK DEĞİL.. KANDIRIYORUM.. zaten ağlamaları 1 dk suruyor.. Hayat ağlatmasın Elif hocam.. Ben öğretiyorum ki ağlamakta var gülmekte.. Ceza da var ödülde..

haklsn öğretmenm..hayat ağltmasn...amaa...nasl dayanyor yüreğn onlar ağlarken...düştklernde aynı acıyı hissedyorum ben..ağldklarnda zor tutuyorum gözlermi...birde koşup sarılyrlr ya o an..anneleri gbi...bitiyor sanki herşey...bütünleşp kalıyoruz orda...taki saknleşene dek...ödülü ve cezayı ağlamadn öğrendiler benden..ama bilyrm çoğunun değeri bile yok büyüklerinin gözünde,hep ağlıyor çoğu yaşadğı yerde...oysa onlar masumiyet abidesi...okunmamş,yazılmamş kitap gibiler..ve yaşanmamş aşk herbiri...gözlerndn okudklarm anlatlmz kelimelerle...ne olur bilerek ağlatma o gözleri...

ayyy kıyamam:)))benim öğrencilerim düşmeden ağlamaz:))bi de çok kızdırdıklarında küsmüş numarası yapıyorum o zaman ağlıyorlar:)))

bende bu karelere inat minik meleğimin muzipliğini ekleyeyim hocam

Ağlayan çocuk kadar beni kızdıran birşey yok hocam eğer istediğini yaptırmak için ağlıyorsa tabi düşmeler vs. hariç :D

o ayrı bir konu öğretmenm...görmzden gelyrm hemn..ama diğer türlü ağldklarnda...ufff...

minik meleğimin muzipliği :) .

Ekli dosyalar

• 22.jpg
    22.jpg
    106.8 KB · Görüntüleme: 25
ayyy kıyamam:)))benim öğrencilerim düşmeden ağlamaz:))bi de çok kızdırdıklarında küsmüş numarası yapıyorum o zaman ağlıyorlar:)))
benimkiler çok duygusal hocam. 2 hafta kaldı artık başka öğretmeniniz olacak diyorum. Hepsinin gözleri doluyor valla :))

Ağlayan çocuk kadar beni kızdıran birşey yok hocam eğer istediğini yaptırmak için ağlıyorsa tabi düşmeler vs. hariç :D
gereksiz ağlıyorlarsa ben ilgilenmiyorum.. o zaman anlıyorlar greksizliği valla. :))

evet hocam çok tatlı hele beni canım canımmm nerdeee diye bir arayışı var bahçede onu görmelisiniz beni görünce kollarını açarak koşup sarılıyor canım öğretmenim diyerek o an çok harika bir duygu gerçekten :)

biz o başka öğretmn konusnu önmzdeki yıl onların öğretmni olck arkdşla işbrlği yapark aştk öğretmnm..tenefslerde gelrek kendni tanıttı,çocklarla oynadı ve gözlemledi..şu an hepsi farknda artk..mecburyettn kabullendler..ama diyorlr yine bizmsn,yani teneffslerde (((; ve ne olur sende hiç ağltma onları..

Yeni fotoğraflar yüklenmiştir.. Duygusal miniklerimin :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri