Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selam arkadaşlar ben 2003 mezunuyum şuan istanbulda görev yapıyorum
mesleğimi çok seviyorum ama burda görev yapmak çok zor kesinlikle istanbulu tavsiye etmiyorum. Neyse eğitimde ne var ne yok değiştimi oralar
nuray hoca naptı
ahmet hoca ufuk hoca ayrıldımı ki
sizlere kolay gelsin
görüşmek üzre
selam arkadaşlar ben hala fatih eğitimdeyim ve bir an önce okul bitse diyorum.acaba hey gidi fatih eğitim diycek miyim??? uzun zamandır siteye bakamadım bayağı bi arkadaşımız gelmiş.hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar....gül arkadaşımızın sorusuna cvb vereyim..nuray hoca biz geldiğimiz yıl gitmiş ama nereye gitti bilmiyorum..ahmet hoca hala okulda...ufuk hoca da geçen yılın başında gitti ümit hocayı sormamışsın ama ben söylim merak edenler için ümit hoca iyi bizle uğraşıyo)) buarada ben 3.sınıfım.görüşmek üzere arkadaşlar
merhaba arkadaşlar ben de 2005 KTü mezunuyum.o günleri çok arıyorum.Öğrencilik gibisi yokmuş valla.Hala okuyan arkadaşlarım Fatih eğitimin kıymetini bilin.İnsan içindeyken anlamıyorum.Bir an önce bitsin diyor.Ama bitince de arıyor o yılları...
Bu arada Gül arkadaşım Nuray hoca evlendi.üniversiteyi bırakıp milli eğitime geçti.Şimdi de istanbulda bahçeşehir de öğretmenlik yapıyor.
Hepiniz sağlıcakla kalın
fatih eğitimcilerin burada buluşmalarına çok sevindim........görüşemeyenlerinde burada görüşmelerine çok sevindim....daha çok arkadaşlarımıza duyuralım arkadaşlar .........
merhaba.ne zamandır gelemiyodum da.bayağı artmışız ne hoş. özellikle de sosyal bilgiler öğretmeni arkadaşımızın katılması daha da hoş.bu arada elifcim "elifk" hoşgeldin.ben de 2005 mezunlarının en gevezesi "sg"
herkes has baksın zatına...
görüşmek üzere.
meraklı nerelerdesin ya sesin soluğun çıkmıyor.teşekkür ederim.Sende kendine has bak benim ikinci memleketimde.kocaman öptüm seni.tabi öğrencilerede iyi bak onlar bizim geleceğimiz.
şimdi benim alakam yok ama bende bir KTU lüyüm. KTU Fatih Eğitim Fak. Bilgisayar Öğr. III. sınıf. bu siteyi ödevim sayesinde keşffettim. ödevim ana okulu öğrencilerine yönelik animasyon hazırlamak . Ödevde sayıları, şekilleri ve renkleri anlatmam lazım fikirlerinizi bekliyorum bana yardımcı olun lütfennnn