KTÜ fatih eğitim fakültesi okulöncesi mezunları buraya lütfennn eskı arkadaslıklara..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elif81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elif81
valla ben samsunlu olarak ıyıkı ktude trabzonda okumusum trabzonlu olsam bu kadar sevmezdım belkı ama ınanın cok sevdım okulumu trb yı o yuzden ktü lü olmak bı ayrıcalıktır bence arkadaslar :congratulationscut4

bende senı gordugume cok sevındım ben rızedeyım buraya atandım 4 sene oldu halen buralardayım ıyıyım sen nasılsın pekı sen nerelerdesın 4 sene sora buralarda gorusmek te varmıs ama cok sevındım kıb gene burdan gorusuruz

herkese selam ben 2004 katü mezunu hüseyin ,şuan siirtteyim şimdi il dışı başvurumu yaptım seneye inşallah kahramanmaraşta olacağım.bütün katülülere selamlar byy

bende ordu fatsa dan birol 2004 mezularından başka kimler var bizden 2004 mezunları nerelerdesiniz.??

ben selma ktü okulöbces
i ilk mezunlarındanım herkese merhaba

merhaba bende ktü okulöncesi 2 mezunlarından ayşegül ozbak elif seni gördüğüme sevindim burada görüşelim
bende trabzona atandım 2 yıl çaykara şimdi merkez cumhuriyet ilköğretimdeyim görüşelim

bende senı gordugume cok sevındım ben rızedeyım buraya atandım 4 sene oldu halen buralardayım ıyıyım sen nasılsın pekı sen nerelerdesın 4 sene sora buralarda gorusmek te varmıs ama cok sevındım kıb gene burdan gorusuruz

bende görüşmek istiyorum sizinle elif hanım ortak bir tanıdığmz var sizinle onla ilgili dönerseniz bana sevinirim...

elif hanım sizinle tanışmak istiyorm geçmişten ortak bir tanıdığmz war...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri