Kpssden kaç puan aldiniz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yönetim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Yönetim
Diğer sitemizde bulunan anketteki 460 oy eklenmiştir . Yazilan mesajlarda zamanla eklenecektir.

arkadaşlar gerçek puanlarımızı yazalım lütfen

allah şahit gerçek puanım 73.025. sizce bu puanla istanbul gelir mi ?

Benim düşük yine ya :( 45,678 hiç umudum yokkkkk

puanım 73 arkadaşımın puanı 75

Ankete oy kullanarak dağılımı görebilir tahminlerde bulunabilirsiniz arkadaşlar.

65.021 bakalım sonuç ne olacak

.....................

Hocam yukarıda anketimiz var 1000 kişi oy kullandı başka bir yere ihtiyaç duymuyoruz dediğiniz yerin hiç bir güvenirliği yok malesef..

arkadaşlar puanım 68.117 çok tedirginim atanabilme şansım konusundan :/ bu anket ne kadar güvnilir acaba ://

:7: Burasının adını ve burada sadece kimlerin oy kullanabildiğinin farklında olmanızı beklerdim.Burası sadece okul öncesi eğitimcilerinin ve adaylarının girdiği bir yer.Diğer kpss siteleri gibi değil.Ama onlara güvenmek isterseniz güvenebilirsiniz.

benim puanım 65,532. sınav oldukça zordu. buna rağmen ankete bakılırsa yüksek not alan çok olmuş.

Benim de puanım 73. Geçen sene atanan arkadaşlarım oldu İstanbul'a ama bu sene nasıl olcak bilmiyorum :( Nereleri yazmak lazım acaba..

Geçenki atamada sadece doğu olduğu için şimdiki atamada türkiyenin her yanına tercih açılacak diye düşünüyorum.

benim puanım 80.sizce bursaya atanabilme şansım var mı?

bursaya nereler açılacak mı bakmak lazım

bu puanları alanları çok merak ediyorum kaç senedir hazırlanıyorlar; ayrıca kız meslek lisesi mezunları mı?? Hiç sanmıyorum!!

benimde puanım 82 işallah hepimiz atanırız hayırlısıyla ALLAH kimsenin umudunu boşa çıkarmasın niğde kayseri nevşehir istiyorum

benim puanım da 76.425 gaziantep olma olasılığı var mı?:25:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri