KPSS PUANLARI BURAYA

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan seraziz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence atanırsın

ya ben 72 aldım ama sıralamada 48.sıradaymışım atanırmıyım sizce

gülsah sıralamanı ösym yi arayarak mı öğrendin ?

arkadaşım bu forumun 3. sayfasında dramaquen nickli arkadaşımız adres vermiş ona girdim baktım

arkadaşım o geçen yılınmış. yenisi pazartesi belli olucakmış

ok saol arkadaşım

Arkadaşlar bir daha bu şekil forumu okumadan yorum yazıp arkadaşları yanlış yönlendirirseniz o linki bundan sonra silerim.O kadar uyarıyoruz o link şubat ayına ait diyoruz.O link agustosta atananlar-özelde çalışanlar v.s. haricindeki rakamdır.o rakamların üstüne geçen sene atananların sayısı + en az 100-200 ekleyin.

2006-1 demek şubat ataması demek.Bunu daha önce bende yazdım arkadaşlarda yazdı.Lütfen bu konu ile ilgili yazıları iyi okuyun.Okumadan yazdığınız için yanlış yazıyorsunuz ve milleti yanlış yönlendiriyorsunuz.Lütfen dikkat edelim.

arkadaşlar umarım hepiniz atanırsınız ben geçen yıl eylül ayında 74.650 puanla kayseri merkeze atandım ama şubat atamalarını bekleeseydim bursaya atanıodum hepiniz için hayırlısı olsun

Haklısınız yöneticim.
Bence de herkes yorumlarında dikkat etsin.Yanlış hatalı yönlendirip arkadaşları umutlandırmayalım.

evet benimde aklmı karıştıran bir konu bu.. kimden duyam şubat atamasında daha düşük puanla daha iyi yerlere atandığını belirtiyor.. acaba beklemek mi daha mantıklı..ama ya şubat ataması olmazsa..

arkadaşlar sıralamalar belli olduuu...ama sayfa henüz açılamıo..meb'den gireceksiniz..bzm baraj 69 muş bu sene..herkes içn hayırlısı olsun

güzel heberlerinizi bekliyoruz arkadaşlar hayırlı olsun...

ewet 69 :) bir de şu sıralama sayfası görüntülense çok merak ediyorum!!

offff 20 dak. uğraşıyorum açılmıyor ya

açılmıooooo

arkadaşlar ben 345. olmuşum yani atanırım herhalde :) inşallah allah herkesin gönlüne göre verir...

çoook sevindimmmm tebriklerrrrr :):):):)

SAĞOL TUĞBACIM DARISI SİZİN BAŞINIZA...HEPİNİZ İÇİN DUA ETCEMM

1590. sıradayım :( bu sene kaç kişi girdi sınava bilen var mı?
canım bır sıkkın bir daha sıkkın anlatamam...şubata şansım var mı dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri