Kpss puanları buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tkzehra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaslar kimsenin hakkına girmek istemiyorum ama benim bölmeyi bile yapamayan arkadasım 90 aldı bu nasıl oluyor. birde herkes cevresindeki dersane öğretmenlerinin puanlarını sorsun dersane öğretmenleri çıtayı yükseltti.... bu sınav günü bi söylent vardı cemaat soruları aldı diye . böyle yaptılarsa allah sorsun.. tandığım 3 öğretmen biri tarih bölümü 93 matematik bölümü 95 edebiyat bölümmü bunlar 90 aldı.

memurlar net formdada bu konudan bahsetmişler okudunuzmu bilmiyorum ama sorular önceden birirlerinin eline geçti diye yazmışlar bilmemem nekadar doğru ???

arkadaşlar yorumları tutan arkadaşlardan tahmin istiyorum puanlar kaçta kalır?

puanı düşük gelen bazı arkadaşlar, kendi başarısızlıklarının hesabını saçmalayarak sorguluyor.

yani şu hiç aklınıza gelmiyor mu? bazıları öss de en alakasız puanlarla açıköğretim fakültelerine yerleşirken, birileri ful yapıp en güzel üniversitelerin en güzel bölümlerini kazandı. o zaman da atsaydınız bir iftira...... ama yemedi değil mi? tuzum kuru olayı...

benim puanım da 80.083
başarı sırası 24997

gk 41-14
gy 53-1
eğitim 96-24

izmir istiyordum ben ama olur mu bilemiyorum
arkadaşlarımdan da duyduklarım yüksek 75ten aşağı pek duymadım 86ya kadar çıkıyor. hepimizin hakkında hayırlısı olsun

ben açık seçik söylemek istemedim bazı seyleri ama yinede hakka girmek istemiyorum cemaat ise bende cemaat tarafındayım ama aktif değil ya arkadasın önüne yaptığı geometri sorusunu koydum yapamıyor yaaa ama sınavda fulll çekti artı polislik sınavını duymadınız heralde.

arkadaşım cemaatten alınmış olsa benim de bir sürü arkadaşım tanıdığım var en yakın ark.ım da cemaatte ama 55 aldı hem almış bile alsalar, ki sanmıyorum artık geçti eğer öyle bir şey yapıldıysa da hak olduğunu bile bile yapılmıştır, bilmeyen insanlar değil.. bence bu konuyu uzatmaya hiç gerek yok..

ya arkadaşlar millet her sınav sonrası memurlar nette.yok terör çaldı.yok cemaat.ne bu ya.bi bakın bütün sınavlardan sonra kesin soru çalınmış yorumları ya
pılır.kısmet denen bişey var.olmuyosa olmuyo.neden bir sürü milletin günahını alıyorlar.demekki zamanı glmemiş memurluğunuzun.çok çalışıp olmadıysa vardır ondada bir hayır.vardır bir hikmeti.

slm hocam bende 2010 mağdurlarındanım puanım:77.665 beklediğimden 6 puan düşük geldi konyayı düşünüyorum sizce olurmu başka konya düşünen varmı cvp larsanız çok sevinirim hocam

konya disinda bir yerlere kadrolu atanma sansiniz fazla, konyaya atanir miyim konusu konyanin kontenjanina ve sizden yüksek puanli aday sayisina bagli

normal sartlarda 1000-1500 kisi bile atansa okuloncesinden taban puan 75-76 li seviyelere düser tahminim

ya arkadaşlar millet her sınav sonrası memurlar nette.yok terör çaldı.yok cemaat.ne bu ya.bi bakın bütün sınavlardan sonra kesin soru çalınmış yorumları ya
pılır.kısmet denen bişey var.olmuyosa olmuyo.neden bir sürü milletin günahını alıyorlar.demekki zamanı glmemiş memurluğunuzun.çok çalışıp olmadıysa vardır ondada bir hayır.vardır bir hikmeti.

ferdi bireysel birkac kisi sorulari önceden edinmis olabilir, yada kopya girisiminde bulunmus olabilir (bu tur sebekeler var)

fakat yüzlerce, binlerce kisinin kopya cektigine , sorulari önceden ele gecirdigine inanmak zor, ösym bu konuda oldukca tecrübeli, ortaya cikartabilirdi

gönlünüzü ferah tutun,

kpss işi özellikle eğitim artık bilgidden çok mantığa dayalı oldu
geçen sene benim hiç çalışmayıp gezen bi arkadaşım 82 puan almıştı şok olmuştukve cemaatle alakası yok bilmem anlatabildim mii ;)

geçen seneden bahsetmiyoruz arkadasım zaten o zaman tüm yüksek alanlar öyle kabuletmek lazım yinede hakka girmek istemiyorum ama diyorum parmaklarını sayarak toplama yapan bir arkadas bana matematiğim full sadece 3 bosum var diyor

neyse arkadasın dedği gbi konuyu kapatmak en iyisi herkesin hakkında hayırlısı

bu arada mesajımın yanında neden reklam çıkıyor anlamadım

benim puanım 50 üzgünüm çok düşük geldi

itiraz dilekçesi veren oldumu nezaman sonuçlanır bilgisi olan varmı

nereye nasıl vericez ben de itiraz etmek istiyorum

arkadaşlar, kimsenin canını sıkmak istemiyorum ama buraya yazılan puanlar gerçekten çok düşük. ben bu sene mezun oldum 83 aldım. sınıfımda 60 tan az alan 5 kişi var sadece, ki çoğunluk 65-75 arasında aldı.. 75 üstü alan çok var.birkaç tane de 80 vb puan alan arkadaşlar var. diğer forum sitelerine bakmadım ama buraya yazılanlar bana düşük geldi. umarım herkes dilediği yere atanır fakat kötü bir duruma da hazırlıklı olmak gerekiyor. ben bile endişeliyim istediğim şehir olacak mı diye. bu arada benim netlerim hesapladığım gibi geldi. bence hata olduğunu söyleyen arkadaşlar, sınav heyecanıyla kaydırmış, yanlış işaretlemiş vs olabilirler. yine de eğer bir hata varsa umarım en kısa zamanda arkadaşların lehine düzeltilir.

çok kişi var arkadaşım hata olduğunu düşünen herkeste kaydırmış olamzki bende acaba kaydırdımmı diyorum ama başka hata olduğunu düşünenlerde olunca ne yapacağımı şaşırıyorum uff ya bu nsl bi sistem ya :(

masallah ya ne güzel insallah herkes atanır . artık kadro isi seneye kaldı hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri