Kpss ' De YararlandiĞiniz Kaynaklar ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Yargı yayınlarının kitaplarının yeni baskılarında hatalar düzeltilmiş herkese tavsiye ederim. Güvenderi de bir çok arkadaşımdan duyuyorum ve onuda almayı düşünüyorum... Hepimize allah kolaylık versin...:36_13_3:

Yargı yayınlarının kitaplarının yeni baskılarında hatalar düzeltilmiş herkese tavsiye ederim. Güvenderi de bir çok arkadaşımdan duyuyorum ve onuda almayı düşünüyorum... Hepimize allah kolaylık versin...:36_13_3:

2007 Yargı Eğitim Bilimleri bomba gibi, genel kültür genel yetenekte ise güvender iyi.Bu sene Nobel yayınları Her konuya bir kitap şeklinde ayırmış,Tarih ve vatandaşlık kayda değer diyor arkadaşlar,
Saygılarımla

bende geçen sene yargı yayınlarına çalıştım iyi soruların yanında hatalı soruda var bence bir kaynak degil birkaç kaynaktan yararlanmak gerekir

arkadaşlar deneyim dersaneleri genel kültür ,genel yetenek için yeni baskı kitap çıkardı.
içeriğin de;
genel yetenek=6000 soru-yanıt,1100 çözümlü soru,112 konu testi,11 deneme sınavı
genel kültür=200 çözümlü soru,30 konu testi,11 deneme sınavı
2001-2002-2003-2004-2005-2006 kpss soruları
toplam;1390 sayfa
BİLGİLERİNİZE ...

arkadaşlar ben nobel yayınlarının kpss hazırlık dergisini aldım ama konu testleri özellikle matematik yarı yarıya yanlış çıktı hatta bazı soruların doğru cevabı bile yoktu hiç tavsiye etmem

matematik de birey dersaneleri öss kitabı için iyi diyorlar ama bakmak lazım tabi...

ben eğitime yargıdan çalışıorum soru hatalı oluyor ama önemli olan konu anlatımı benim için konuyu güzel anlatıyor. genel kültür geenel yetenekte ihtiyaç ve yargı nobeli de aldım ama çok kısa ve öz anlatmış benim için yeterli gelior herkese kolay gelsin arkadaşlar

bende yargı yayınlarını aldım hayırlısı umarım hepimiz güzel puanlar alır atanırız simdiden iyi calısmalar

ben sadece konu anlatımlarıyla ilgileniyorum hatalı soru her kaynakta var eğitim bilimlerinde yargıdan takip ettim genel yetenek çalışmıyorum gerek olmadıgı için coğrafya yargının begendim sınav için ideal anlatılmış ayrıca nobel yayınlarında soru cevap sayfalarını tavsiye ederim( genel kültür için ) basarılar herkese

ARKADAŞLAR GEÇEN YILIN YARGI KİTAPLARI İLE BU YILIN BASKILARI ARASINDA ÇOK FARK VAR MI?

bu soruyu soralı uzun zaman olmuş ama ben yinede diğer arkdaaşlar için yazıyorum..ihtiyaç yayınları türkiyede bir numara..bu kaynağı görünce diğerlerine bakmayacaksınız emin olun..yargıyı hiç tavsiye etmiyorum türkiyede en çok satanlar arasında bulunan bir kitabı kpss sorularını hazırlayanlarda bunun farkında olup herhalde o kadar da soru yakalamalarına izin vermezler...ihtiyaç yayınlarının fiyatı iyi ve baş sayfasını görünce bile alacağınıza eminim..eğitim bilimleri ve genel kültür genel yetenek var..ayrıca denemeleri de var..ankaradan gelmektedir.....başarılaaarr!...

meraba arkadaşlar.ben güvender yayınlarının aldım gygk ve eğitim bilimlerini aldım ve memnnunm yargınınkinden pek memnun kalmadım açıkçası birde yargının eğitim bilimleri güvenderin gygk çalışın diyorlar şimdiden herkese başarılar kolay gelsin arkadaşlar.

sen biliyorsun zaten benim nasıl hazırlandığımı canım.hatta dersanade yanımda oturuyorsun.deneme için başarılar diliyorm...

:) :) :) :) teşekkür ederim.sanada başarılar şeşe :)

canım ben almıştım zaten sağol...abdullah hoca dersine giriyorsa harika :)

ben de tam olarak başlamadım yargı aldım ama hatalı sorular varmış bencede ders kitaplarına çalışmak daha iyi olur.

arkadaşlar ben de yargı aldım. ama İHTİYAÇ 1 NUMARA...DAHA ÇOK İHTİYAÇLA ÇALIŞIYORUM. ÇALIŞMASI ÇOK ZEVKLİ HAZIRLANMIŞ. KESİNLİKLE İHTİYACI TAVSİYE EDİYORUM.

Yargı yayınevinin düzeltmeleri yayınevlerinde ve bu yayını kullanan dershanelerden temin edilebiliyor,
Saygılarımla

cleanspring1' Alıntı:
ARKADAŞLAR GEÇEN YILIN YARGI  KİTAPLARI İLE BU YILIN BASKILARI ARASINDA ÇOK FARK VAR MI?

Yargı bu sene daha kalın ve yanında 1 de soru bankası hediye..
ayrıntıları www.anasinifi.net alışveriş sitemizden görebilirsin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri