Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben okulöncesi 3.sınıf öğrencisiyim am geçen sene hazırlanan arkadaşlarım vardı genel olarak ''yargı yayınlarını'' kullanıyorlardı bir bakmaınızı tavsiye ederim iyi günler...
merhaba , benim kafam karıştı hangisi???Ben tavsiyeler üzerine güvenderi aldım çalışıyorum bakalım.Yargı yayınevini yeni duydum bu kadar başarılıysa ona da çalışmak lazım.Gerçekten kpss'yi geçmek çok zor.
arkadaşlar deneyim dersaneleri 10.000 soruluk soru kitabı çıkaracak kısa bir süre sonra.bende onu bekliyorum....hazırlayanları tanıyorum yıldız teknik üniversitesi yrd.doç.leri hazırlıyorlar,bilginize...
arkadaslar çok mu zor bu kpss bugun bı arkadas 10arkadas desrhaneye gıttıklerını 50puan aldıklarını soyledı garıp geldı okadar düşük alınırmı anlamadım gozum kourktu hedefım kpss son sınıfta sır buna calısıcam
arkadaşım bence eğitim bilimlerine bir baktınmı yaparsın zaten biz okulöncesi bölümü olarak eğitim bilimleri konularını 4 sene tekrar tekrar gördük.bu sene ben eğitim bilimleri sorularını çok kolay buldum.biraz tarih ve coğrafya hatta vatandaşlığa çalıştınmı geçersin.tabi sistemli çalış ve son iki ayı sırf tekrar ve test çözmeye ayır böle yaparsan kazanamam için bir neden yok ben dersaneye gitmeden günde 1 saat çalışarak 72 puan aldım tarih ve coğrafyaya adam gibi çalışmadım eğer çalışsaydım çok ii puan alırdım.gerisini sen düşün.
arkadaşım 98 netle 71 puan mı aldın? 98 le 71 puan alındıysa 80puan almak için kaç net çıkarmak gerek?
ayrıca arkdaş örgün etiğimmi açık öğretim mezunumusunuz demiş
açıköğretimden mezun olanda 4 yıllık üniversite mezunu,örgün eğitimden mezun olanda 4 yıllık üniversite mezunu oluyor.
arkadaşım ben eğitim bilimlerinden 98 net çıkardım ama tarih coğrafya ve vatandaşlıktan batırdım onlardan ii net çıkaramadığım için 72 aldım.ben eğitim bilmileri yapıyorum ama vatandaşlık ve tarih aslında çalışmadığım için yapamadım itiraf ediyorum