merhaba arkadaşlar bende minik yıldızları kullanıyorum çünkü hem açıklamalı hemde üzeride daha kolay oynama yapılabiliyor köy şartlarında maalesef dergi vb şeyler kullanmak pek mümkün değil
l
l
planı hangi plan kullanıyosunuz hocam
ben planlarımı elde yazıyorum arkadaşarlar dergi kullanamıyoruz durumlar malum fotokobiyle çoğaltma yapıyorum
elde yazmakta büyük başarı kutlarım ben elde yazacak kadar bilgili değilim
arkadaşlar bende köyde görev yapıyorum bende aynı planı kullanıyorum dergi kullanmıyorum ama şuna dikkat edelim planda bir hata var geçtiğimiz yaz kocaelinde katıldığım seminerde hocalar serbest zaman etkinliklerine amaç ve kazanım alınmaz dediler yalnız planda serbest zamanda amaç ve kazanım alınmış sizlerde kullanıyormusunuz ben kullanmıyorum ama şimdi kafam karıştı
ben de planlarımı kendim yapıyorum hatta o kadar ustalaştım ki bu konuda hazır planları beğenemiyorum bi türlü): ama etkinlikler için araştırmacı olmak gerekiyor.etkinlik defteri hazırlamayı düşünüyorum.böylece bikaç yıl sonra artık etkinlik sıkıntısı yaşamam ve her yıl yenilerini eklerim.bence kendi yaptığınz plan gibisi yok arkadaşlar
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!