Köyde görev yapan arkadaslar hangi planı kullanıyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kzncnnet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
merhaba arkadaşlar bende minik yıldızları kullanıyorum çünkü hem açıklamalı hemde üzeride daha kolay oynama yapılabiliyor köy şartlarında maalesef dergi vb şeyler kullanmak pek mümkün değil
l

ben planlarımı elde yazıyorum arkadaşarlar dergi kullanamıyoruz durumlar malum fotokobiyle çoğaltma yapıyorum

ben planlarımı elde yazıyorum arkadaşarlar dergi kullanamıyoruz durumlar malum fotokobiyle çoğaltma yapıyorum

elde yazmakta büyük başarı kutlarım ben elde yazacak kadar bilgili değilim

bende dergi kullanmıyorum ama sevimli çocukların planını kullanıyorum sınıfımın koşullarına göre değiştiriyorum. okuma yazmaya hazırlık çalışmalarınıda sizlerin yardımıyla siteden alıp çoğaltıyorum.

elde yazmakta büyük başarı kutlarım ben elde yazacak kadar bilgili değilim

hazır planda kullansan planlar konusunda bilgi sahibi olsan senin için iyi olur.

ben ilk yılımda elle yazarak kendi planımı kendim yaptım geçen yıl minik yıldız ların üzerinde düzeltme yaparak kullandım. ama bu yıl gülücük kullanıyorum kendime dergide aldım fotokopiyle çoğaltıyorum bazı etkinlikleri.
bence renkli olması avantajlı olabilir fakat fotokopiyi bile bulamaynlar oluyor.
öyleki ben lisede staja giderken biz elimizle çoğaltıyorduk.
keşke her öğretmen en iyi şartlarda çalışabilse

Planlarımı kendim hazırlıyorum.İnternetten günlük plan çizelgesi indirdim.Bir önceki gün çocuklarında fikirlerini alarak etkinlikler planlıyorum.Çokta iyi oluyor.Çocuklar etkinliklere daha istekli katılıyor.Ayrıca hazır plan kullanılmasına karşıyım çünkü köy okulunda çalışıyoruz.İmkanlarımız ve malzemelrimiz sınırlı bu yüzden elimizdekileri kulllanarak öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlayacak uygun planlar hazırlamalıyız.Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

ben de planlarımı kendim yapıyorum hatta o kadar ustalaştım ki bu konuda hazır planları beğenemiyorum bi türlü:):)): ama etkinlikler için araştırmacı olmak gerekiyor.etkinlik defteri hazırlamayı düşünüyorum.böylece bikaç yıl sonra artık etkinlik sıkıntısı yaşamam ve her yıl yenilerini eklerim.bence kendi yaptığınz plan gibisi yok arkadaşlar

minik yıldızlar kullanıyorum düzeltmeler ve eklemeler yapıyorum

alpinonun papatyalar setini aldım ben öğretmenede plan hediye etti ama zaten kendim çıktı almışım gibi duruyor...sadece şarkılarda değişiklik yapmak gerekiyor melodiler bakımından tabi...

arkadaşlar bende köyde çalışıyorum ve zambak yayınlarının gülücük eğitim setini aldık çünkü fiyatı çok uygundu 38 ytl tavsiye ederim ben planlarını da beğendim

arkadaşlar bende köyde görev yapıyorum bende aynı planı kullanıyorum dergi kullanmıyorum ama şuna dikkat edelim planda bir hata var geçtiğimiz yaz kocaelinde katıldığım seminerde hocalar serbest zaman etkinliklerine amaç ve kazanım alınmaz dediler yalnız planda serbest zamanda amaç ve kazanım alınmış sizlerde kullanıyormusunuz ben kullanmıyorum ama şimdi kafam karıştı

bunları okuduğum iyi oldu. ben de öğretmen olursam bu sene(inşallah!!!) minik yıldızlar kullanıcam:):)

arkadaşlar bende köyde görev yapıyorum bende aynı planı kullanıyorum dergi kullanmıyorum ama şuna dikkat edelim planda bir hata var geçtiğimiz yaz kocaelinde katıldığım seminerde hocalar serbest zaman etkinliklerine amaç ve kazanım alınmaz dediler yalnız planda serbest zamanda amaç ve kazanım alınmış sizlerde kullanıyormusunuz ben kullanmıyorum ama şimdi kafam karıştı

serbest zaman için amaç kazanım alınmıyor arkadaşım.

arkadaşlar bende yeniyimde serbest zaman etkinliklerinde amaç ve kazanım yazmayacağız sanırım türkçede sanatta oyun etkinliklerinde belirtmek zorundayız ama cevaplarsanız sevinirim teşekürler

yeşekkür ederim arkadaşlar bende yeni göreve başladım karar verememiştim teşekkür edrerim

bende geçen yıl minik tomurcukların planını kullanmıştım.gülücüklerin planınıda değiştirerek kullana bilirsin. bende dergi yada kitap kullanamıyorum fotokopi ile çoğaltıyorum herkesin yeni eğitim-öğretim yılı hayırlı olsun kolay gelsin iyi çalışmalar

Ben de 3 sene köyde görev yaptım.Arkadaşların dediği gibi ben de minik yıldızlar günlük ve yıllık planlarını kullandım tabii köyün şartlarına göre değişiklikler yapıyorum öyle kullanıyorum.Dergi konusuna gelince dergi bayağı işimize yarıyor ama ne yazık ki veliler alma taraftarı olmuyorlar maddi açıdan düşündükleri için...

bende en uygun olarak minik yıldızları kullanacağm bu yıl...herkese 2008-2009 eğitim yılında başarılar....

ben de planlarımı kendim yapıyorum hatta o kadar ustalaştım ki bu konuda hazır planları beğenemiyorum bi türlü:):)): ama etkinlikler için araştırmacı olmak gerekiyor.etkinlik defteri hazırlamayı düşünüyorum.böylece bikaç yıl sonra artık etkinlik sıkıntısı yaşamam ve her yıl yenilerini eklerim.bence kendi yaptığınz plan gibisi yok arkadaşlar

kendi yazdığınız plandan bir tanesini paylaşabilirmisiniz bende kendim yazmayı düşünüyorum da

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri