"Köy ve beldelerde görevli öğretmenler(SEMİNER DÖNEMİNİ TATİL YERLERİNDE GEÇİREBİLİR.

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:11
Bu konuyla ilgili bir sitede yazı yayınlanmış.Uzaktan eğitim alındıktan sonra diğer 2 hafta için kendi memleketimizde semineri alabilirmişiz.Bu yazı bazı illerdeki ilçelere gelmiş.
 
Bugün milli eğitimlere yazı gelmiş. Önce biz memura sorduk. Memur uzaktan eğitim nedeni ile gidilemeyeceğini söyledi. Sonra başka bir müdür arkadaşa söyledik o da ilçe şube müdürünü arayıp sordu. Şube müdürü de başka bir yere sormuş. Ve şu an için geçerli yazıda öğretmenlerin seminerlerini bulunduğu okullarda alacağı , köy okullarının ise ya kendi okullarında ya da bulunduğu ilçedeki belirlenen okullarda alabileceği yazıyormuş.

Son 2 günde değişen bir şey olmazsa bu sene hiçbir yere gidemiyoruz arkadaşlar...
 
bende beldede çalışıyorum ama okulda tane okulönceci var gidebilirmiyim yoksa zümrem olduğu için okluldamı semineri almam lazım bilginiz varmı?
 
arkadaslar baktım 3 senedir aynı olay her seferinde giderken sıkıntı oluyor nasıl bi is anlamadım.Bu senede yeni program geldi sadece birlestirilmis sınıflar diyor.E aynı yönetmelik bizde de var neden sürekli bu sıkıntı yaa !!!
 
Arkadaşlar aynı sorunla ben de karşı karşıya kaldım.ben de birleştirilmiş sınıflı olmayan bir köy okulunda çalışıyorum.çalıştığım yerdeki ilçe milli eğitimden izin dilekçemi aldım.üstelik dilekçede 24. maddeyi de yazmışlar.dilekçemi aldıktan sonra seminer almak istediğim aydın milli eğitimi aradım.bana bakanlıktan gelen yazıda sadece birleştirilmiş sınıflı okul olması gerekiyor,gelen yazıya göre sizi kabul edemem dedi.benim durumumda olan birçok kişiyle görüştüm,farklı il ilçe milli eğitimleri arayıp sordum hepsinde yapabiliyorsunuz dediler,birleştirilmiş sınıflı okulda olmadığımı özellikle de belirttim.ama yapmak istediğim yer kabul etmem dediği için yapabileceğim bir şey yoktu ben de bakanlığı aradım.durumu belirttim,bulunduğum yerdeki ilçe milli eğitim izin dilekçesini verdiği halde yapmak istediğim yer kabul etmiyor dedim.yine birleştirilmiş sınıflı okulda olmadığımı belirttim,24. maddeye göre istediğiniz yerde yapabilirsiniz dediler.elinizdeki dilekçeyle gönül rahatlığıyla gidin,eğer yine bir sorun olursa bizimle görüştüğünüzü hatta bizi aramalarını söyleyin dediler.arkadaşlar bence siz de arayın bakanlığı,nerde yapmak istiyorsanız eğer kabul etmiyorlarsa durumu aynen anlatın.
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst