kopya çekenlerin sınavı iptal edilip, puanların tekrar hesaplanacağı planlanıyormuş..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Ben bizi kapsamıyo demedim ki,bize ücretli öğretmenlik seçeneği sunulmadımı yıllardır,isteyen ücretlide çalışmadımı.Ne farkı var madem vekil öğretmenliğin,bilen varsa benide bilgilendirsin.En azından korkularımdan kurtulmuş olurum.

vekil öğretmenlik kadrolu ya da sözleşmeli öğretmenin yerine, yani kadrolu ya da sözlş. öğrt. bi mazereti nedeniyle izne ayrılmışsa o öğretmen görevinin başına gelene kadar onun yerine yapılan öğretmenliktir.

Şimdiye kadar yokmuydu bu vekil öğretmenlik,neden şimdi gündemde peki...Ücretli değilmiydi yeni adı.

tabi canım ücretli öğretmenliğin adında bir iyileştirme yapıp önümüze sunuyolar... hayır efendim ya sözleşmeli yada kadrolu öğretmenlik diğerlerine hayııııııııııırrrrrrr

nihayet yaa... Hocam bizim aklımızın karışmasına izin vermeyelim.Kutsal dediğimiz öğretmenlik daha kaç basamağa ayrılacak? ücretli,vekil,vasıflı,vasıfsız,2 yıllık,4 yıllık, asil,sözleşmeli... AMA HEPSİNE SINIF ÖĞRETMENİ İSTERSE ATANABİLİR (o sonra düşünülcek bi konu) Daha ücretli öğr. halledemedik,vekiller çıkcak yaa

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri