Konya Okul Öncesi Semineri 28 Şubat-1 Mart+Mevlana Gezisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nagihan hanım yatılı kalırsın diye kaydınızı yatılıi olarak yaptım sorun yok o konuda.Size 10 gündür ulaşamıyorum arıyorum açan olmuyor.Bana dönerseniz sevinirim.

selçuk bey,merhaba ben bursadan seda,kontenjanınız yatıl olarak varmı bız busadan en az 6 kısı ve 3 kısıde bellı degıl,cumaya paralalrımızı yatırıyoruz,bursdana gelecegız,tesekkurler

Seda hanım yerimiz var ücret yatırınca beni arayın hemen kaydınızı yapalım.Teşekkürler.

ben teşekkür ederim

Grup Yatısız kontenjanımız dolmuştur.
Bireysel yatılı-yatısız ve grup yatılı kontenjanları dolmak üzere.Acele edin arkadaşlar bu seminer sonrası resimler yayınladıgımızda pişman olmayın :) İlginize teşekkür ederiz.

sabırsızlıkla bekliyorum niğde de nezaman seminer düzenlenecek duyurularınızı gördükçe içim gidiyor ama gelemiyorum

Grup Yatısız kontenjanımız dolmuştur.
Bireysel yatılı-yatısız ve grup yatılı kontenjanları dolmak üzere.Acele edin arkadaşlar bu seminer sonrası resimler yayınladıgımızda pişman olmayın :) İlginize teşekkür ederiz.

Acele edin arkadaşlar gerçekten şu an yaklaşık 1 ay olmasına rağmen bir çok kontenjan doldu ve diğerleri de çok az kaldı.
Pişman olmamak için acele edin...

konya niğdeye yakın. bu seminere gelmenizi tavsiye ederim.

benim sormak istediğim birkaç soru var ama telefonlara kimse çıkmıyor bana yardım edebilirmisiniz

selçuk bey marhaba.biz bursadan 14 kısı gelıyoruz bugünde paralarımızı yatırdık.bir sorun yoktur herelde.seda parlakay adına tesekkur ederımtesekkurler.parayı yatırdıktan sonra aramadık ama .....iyi çalışmalar

Sorun yok Seda hanım.Teşekkürler.

teşekkür ederim

inş. katılıyorum ve şimdiden sabırsızlanıyorum..

Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederiz.Seminere daha 1 ay olmasına rağmen %80 doluluk oranına eriştik.Son kontenjanlar aşağıda verilmiştir.

Ücretlendirme:
Yatılı Kalacaklar için:
Bireysel kontenjan 30 ile sınırlıdır.Kişi başı 250 Ytl dir.(SON 10 KONTENJAN)
Grup kontenjanı 30 ile sınırlıdır.3 Kişi 200 Ytl (SON 9 KONTENJAN)6 Kişi 175 Ytl (DOLDU)
9 ve Üzeri 150 Ytldir(DOLDU)

Dahil hizmetler :2 Kişilik Odada Yatı Masrafı +Akşam Yemeği+Sabah Kahvaltısı+İkramlar+Etkinlik Havuzu cilt 1 (Cilt 2) Hediyesi+Okul Öncesi Eğitim Şart Dergisi Hediyesi+Mevlana Gezisi+ 8 Adet Katılım Belgesi+Tüm Seminerler

Yatılı Kalmayacaklar için:
Bireysel kontenjan 30 ile sınırlıdır.Kişi başı 150 Ytldir.(SON 6 KONTENJAN)
Grup kontenjanı 30 ile sınırlıdır.(GRUP YATISIZ KONTENJANI DOLDU)

Dahil Hizmetler :İkramlar+Etkinlik Havuzu cilt 1 (Cilt 2) Hediyesi+Okul Öncesi Eğitim Şart Dergisi Hediyesi+Mevlana Gezisi+ 8 Adet Katılım Belgesi+Tüm Seminerler
Grup İndirimleri:
3 Kişi 125 Ytl
(KONTENJAN DOLDU)
6 Kişi ve üzeri 100 Ytldir (KONTENJAN DOLDU)

bende katılmayı çok istiyorum harika işler yapılıyor

Bende katılmayı çok istiyorum ama şehir dışına çıkamıyorum ve Diyarbakır'da da bu tür seminerleri düzenlemenizi bekliyorum.

Selamlar
Arkadaşlar lütfen elinizi çabuk tutun kayıtlar dolmak üzere,bir çok kontenjan doldu.
Arkadaşlar arıyor ve hocam bu kontenjana yer açılmaz mı? diye soruyorlar dolan kontenjanlara yer açmamız mümkün değil,diğer kontenjanlar için sizlere elimizden gelen yardımı yapıyoruz.
Biran önce arayın ve kontenjanlar hakkında bilgi alın arkadaşlar elimizden geleni yapalım...

bız bugun yatısız 2 kişi parası yatırdık.mail attım ama garanti olsun dıye buraya da yazayım dedim iyi günler.

slm bizde bugün arkadaşımla para yatırıcaktık ama kimseye ulaşamadık kontenjan dolumu bilmiyoruz eğer kontenjan boşluğunuz varsa yarın yatırıcaz yatılı kalmıcaz ve 2 kişi gelicez bilgilndirirseniz sevinirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri