Konuşma problemi

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gönül yağmur
mrb arkadaşlar benim konuşma problemi olan bi öğrencim var kelimenin ilk iki harfini söyleyebiliyor ona nasıl yardımcı olabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim...

hocam zor bir durum ama şimdi ne desek size eksik bilgi vermiş oluruz bir doktordan uzmandan yardım almanız çok daha iyi olur. sorunun neden kaynakalndığını önce doktor teşhis etmeli ki size de yol göstersin. şimdi şöyle yapın hocam böyle yapın deriz ama biyolojik bir sebepten mi psikolojik bir sebepten mi onu bilirseniz ve bizimle o zaman paylaşırsanız beyin fırtınası yapar o yönde yardımcı oluruz.

mrb hocam çocukla özel olarak ilgileneceksiniz... konuşturmaya çalışıp her adımda pekiştireç vereceksiniz... sosyal ortam önemli onun için arkadaşları ile iletişime geçirmeyi sağlamalısınız.. bu nu sınıftaki diğer çocuklarla konuşarak yapabilirsiniz.. eğer bu sorun bi problemden falan kaynaklanıyosa bence RAM ile görüşün onlar bi incelesinler size daha iyi yardımcı olurlar bu konuda başarılar... bunun peşini bırakmayın ve idealist olun bakın çözeceksiniz allah yardımcınız olsun...

teşekkür ederim bilgilerinizi paylaştığınız için aile sık sık doktora götürüyormuş zaten fakat bi kaç gün önce çocukta kalp üflemesi olduğunu öğrendik bununla bi alakası olup olmadığını araştırıyorum şimdi

gönül hocam benimde konuşma problemi olan bir öğrencim var. ama sizinkinden farkı benim öğrencim evde ailesiyle konuşuyor okula gelince ağzından tek bir harf bile çıkmıyor. ben buraya 9aralıkta geldim benden önceki ücretli öğretmenlede tek kelime etmemiş. geçen hafta çok güzel birşey oldu öğrencim benimle konuştu. ama ben onunla özel olarak ilgilendim hep, mesela etkinlik geçişlerinde sınıfa genel konuştuktan sonra o öğrencime dönüp birde ona anlattım, onunla ilgili şeylerde hep ondan onay aldım vs. eve gittiğindede annesine anlatıyormuş öğretmenim bugün beninle bunu yaptı falan diye. annesi öğrencim benimle konuştuktan sonra okula geldi ve bana teşekkür etti. buda benim çok hoşuma gitti şahsen:))

sevgi hocam bu bilgiyi paylaştığınız için çok teşekkürler çünkü böylede bi öğrencim var evde annesiyle konuşuyormuş okulda tek kelime etmiyo bende 4 ocakta başladım benden önceki ücretliyle tek kelime etmemiş tıpkı söylediğiniz gibi tekrar teşekkür ederim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri