Kocapınar mevlana ilköğretim okulu anasınıfı /Erciş/van

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ravda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ravda
İsminiz:Demet Dikilitaş
Okul ismi:Kocapınar Mevlana ilköğretim okulu
Okul tel:0432 371 20 29
İhtiyaç: Şuan acil olarak kırtasiye malzemeleri lazım.

Benim okulum ercişin bir beldesinde. Okulun fiziksel imkanları iyi.Sınıfımız büyük, havadar,özenle hazırlanmış,yerler parke, halımız var. Kaloriferli...Tabi bunlar eğitimi bir ölçüde etkiler.Ancak bu güzel fiziki şartlar tabiki yeterli değil.Yapıştırıcıyı bile ben alıyorum. A4 kağıdı bulamadığımız zamanlar oluyor.Okul köy okulu olmadığından ilçeden yardım alamıyoruz.Fotoğraflarımızı albümüme ekledim.Öğrenci potansiyeli çok iyi.Ancak oyuncaklarımız yok. Çocuklar için çok ilginç gelen birkaç tane legoda artık işe yaramıyor. Bu çocukların da yardıma ihtiyacı var. cevap bekliyorum

sizleri tebrik ediyorumsizingibi insanlar gururu kırılmadan insanlardan yardım istiyorsunuz kimin icin okasabadaki çoçuklar için okusunlar diye guzel birhayat görsönlerdiye oraşıyorsunuz tbr ediyorum ........... kocapınarda okudum ama anasınıfı nedir bilmezdik görmedik erhan akdag okul mudurumuzude tanırım kendisi benim hocam olur sygılar

merhaba. ben nurhan ercişliyim. çalışmlarınızda kolaylıklar dilerim... bende okul öncesi öğretmenliği 4 sınıf öğrencisiyim. size katkıda bulunabilirsem sevinirim. ercişte kırtasiyemiz var merkez kırtasiye. kardeşim orada oraya ulaşırsanız bana bir telefon açarsanız bazı ihtiyaçlarınızıda ben karşılamak isterim. iyi çalışmalar...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri