Kocaeli Okul Öncesi Semineri 14 Mart 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben sakarya unv.nde okuyan arkadaslarımın grubuna katıldım :) eskısehırden ızmıte semıner ıcın gıdıcem Mıllı egıtım onaylı olmadıgını duydum..yınede CV miz için gecerlı olur herhalde ????

Arkadaslar 40 kişiye ulaştım sadece benım grubum gelmek istiyenler çabuk tutsunlar elını :d butun sabancı kultur merkezı dolacak yoksa :d:d:d

nuynuy nickli arkadaşım. biz 5 kişiyiz . indirimden faydalanmak için sizin gruba katılalım istiyoruz. bana özel mesajla ulaşabilir misin?

Bekle bizi izmit biz geliyoruz :)

hocam bir sorum olacak program da bitiş saati 16.40 gözüküyor ama açıklamalarda 11.30-15.40 diye belirtilmiş hangisi doğru bilgilendirirseniz sevinirim

hocam 16.40 dan önce bitmez...
Bir karışıklık olabilir.

27 şubat Konya seminernize katıldım çok memnun kaldım buna da katılmayı düşünüyorum:)

merhaba bişey soracağım.Kayıtlar ne zaman bitiyor ben arkadaşları toplama telaşındayım bu hafta kesinleşir artık..

puff kayıt bitmek üzere belkide bitmiştir verilen telden harun beyden öğrenseniz daha iyi olacak

kocaeli semineri 11.30- 15.40 diye planlanıyordu ; fakar 15.40 -16.40 arası Prof dr ramazan arı beyefendinin katılacağını gördüm internette
Razaman ARI gerçekten katılacak mı? öfke yönetimi yazıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri