Kızıma İsim Bulalım Arkadaşlar :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nessli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
BENAN
Parmakla gösterilecek kadar güzel

ya arkadaşlar hepinize çooook teşekkür ederim...valla harikasınız!!zaten duygusallığım üzerimde ağlıycam valla...sağlıkla sıhhatle doğması diğer tüm anne babalar için olduğu gibi bizimde en büyük temennimiz...artık seçmeye başlamalıyım aralarından tekrar teşekkürler hepinize ayrı ayrı....

dila şimal zeynep aman hc sonu su ile can ile nur ile bitenlerden koymaa mümkünse büşra sümeyye falanda koymayın ortalık berke canlardan ekinsulardan büşra nur lardan geçilmiyor.

benim bir arkadaşımın adı SETENAY çok güzel bi çerkez ismi anlamı beyaz gül demekmişş şimdididen allah analı bablı büyütsün

Yeşim güzel bence.

Yok sema-89 'un dediği anlamda.Yalnız ben kırmızı gül diye biliyorum.Ayrıca Nart destanlarındaki kahraman kadına verilen ad.

zeynep.. modası geçmeyen ve hem çocukken, hem de büyüyünce çok yakışan bir isim...

hayırlı olsun, kızımın ismi zülal lisedeyken aydan şenerin oynadığı samanyolu filmini seyretmiştim o zaman karar vermiştim.anlamı berrak saf su demek(şimdiden merak ettim ismi ne olcak acaba bizimle paylaşın olur mu resmini de eklersiniz artık bizde uzaktan severiz)

bakınnn setenay ismi tartışılıcak bi isim dimiii::):)nasılda akılda kalıyooo:)

Beliz, Aydan, Nisa, Narin, Leman, Zehra, Fatma isimlerini severim daha var tabii de ilk aklıma gelenler:)

ay doğmadı dımı bebek daha, yetiştim umarım SESİL =ESİNTİ demek.nasıl ama ............

Asel: Cennette bal ırmağının adı..

hocam sizede balım yada diyar ı öneririm. hayırlı olsun ayrıca.

hayırlısı olsun...
Allah sağlıkla doğmayı nasip etsin inş.
akllıma gelen isimle ebru,azra,elif,melike,dilara...

ahsen ecrin idil eslem bunlarda güzel umarım begenirsiniz ben kızım olursa ahsen koyacagım inşş

allah ismi gibi temiz yaşatsın... safiye sude...

2 oğlum var bir kızım olursa şevval ismini koyarım.sözlük anlamı:arap takviminin onuncu ayı.allah analı babalı büyütsün inşallah.ŞEVVAL

eslem,,sıla,,dila,,azra,,nisa,,sena
berre,,

rabbim hayırlı ve uzun ömür nasip eylesin inş.
hayırlı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri