Kim nereyi kaç puanla kazandı (2007 Ağustos)

atanan arkadasları kutluyorum hayırlı olsun.darısı basımıza :)

arkadaşlar full e yakın yapmanız lazım sanırım... bende genel kültür gemel yetenek toplam 75 net egıtım bılımleri 90 arkadaşlar puanım 70.390 düşünün artıkkk:(((((((

atanan arkadaşları çok TEBRİK EDİYORUM :):):) BEN NAsılsa atanamıycam....umutsuzum o yüzden netlerle hiç alakam yok :):):)

82,517 Çanakkale Çan'a atandım.Bütün atanan arkadaşlarımı kutluyorum..Atanamayan arkadaşlarıma da sabır diliyorum ve en kısa zamanda atanacaklardır inşallah.

canım çok sevindim hayırlı olsun:)

atanan diğer arkadaşları da tebrik ederim ...

tebriklerrrrrrrrrrr atanan arkadaşlar atanamayanlarda inş. şubata yada seneye

Bende 79,557 Puan Ile Balikesir Kepsut Un Doğu Görevi Sayilan Bir Köyüne Düştüm Diğer Arkadaşlari Da Tebrik Ediyorum Kazanamayan Arkadaşlar Için Dua Ediyorum Inşallah Herkes Bir Yerlere Girer çünkü Hak Ediyoruz ...

atanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum; atanamayan arkadaşlara da sonsuz sabır diliyorum.. umarım en kısa zamanda herkes için kadro imkanı doğar..

dramaquen, coadmin ve atanan diğer arkadaşlara hayırlı olsun,seneye bizden de atama haberleri gelmesi dileğiyle....

82,552 puanla sakarya pamukova ya atandım

istanbul kaç puanla aldı bilen var mı ???

Atanan arkadaşları tebrik ediyorum, darısı başımıza..

Arkadaşlar bazı mesajları sildim.Llütfen konu başlığı çerçevesinde mesaj yazınız.Konu yön değiştirmesin.Diğer sorularınız için lütfen forumda arama yapınız bulamassanız yeni konu açınız.

82,517 Çanakkale Çan'a atandım.Bütün atanan arkadaşlarımı kutluyorum..Atanamayan arkadaşlarıma da sabır diliyorum ve en kısa zamanda atanacaklardır inşallah.

tebrıkler dramagueen darısı bizlere...

atanan bütün arkadaşlar tebrikler umarım herşey gönüllerinizce olur.

Bazı mesajları sildim.Lütfen konu başlığı ile ilgili mesajlar yazınız.Konunun yönünü değiştirmeyiniz.Farklı sorunlarınız için önce arama yapın açılmamışsa yeni başlık açıın.

atanan arkadaşlara tebrikler. bende bu sene ilk defa giricem. inş atanabilirim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri