KİM NE DİYOR

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan böcük58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@böcük58
EVET ARKADAŞLAR BÖCÜK58 ARKADAŞINIZDAN SİZE BİR HİZMET DAHA!(YAŞA VAR OL :36_7_8::36_7_8:)
OKUYANLAR VE ZAMANINDA OKUMUŞ OLANLAR SİZE BİR SORU? HANGİ HOCANIN KILIŞELEŞMİŞ LAFLARINI HATIRLIYORSUNUZ?
ÖRNEK VEREYİM:
HAKKI KIZILOLUK: BENİM GENÇLİĞİMDE, BİZ ÜNİVERSİTEDEYKEN..... sözleri
ERDAL TOPRAKÇI:IIIIII BENİM DEDİĞİMİ YAPMAMA HAKKINA SAHİPSİNİZ TABİ DERSTEN KALMAK KOŞULU İLE...
ŞEMSETTİN DURSUN:BİZİM EĞİTİMCİ KİMLİĞİMİZDEN ÖNCE BABA KİMLİĞİMİZ VAR.BİZ ÖĞRETMENDEN ÖNCE BABAYIZ.
ÖZAY KARADAĞ:( ŞİMDİ ÖRNEK YAZAMIYORUM ZİRA ADAM DAKKADA120 KELİME ÜRETİYO AYNI ANDA TÜKETİYO HIZINA YETİŞEN VARSA BERİ GELSİN ÖRNEK YAZSIN)
ÖZGÜR ..(soyadını hatırlayamadım)..(ARŞ GÖR):(SADECE 1. SINIFLARA ÇEKEBİLDİĞİ POTANSİYEL KOPYACI SUÇLAMASI) SIRANIN ÜSTÜNDEKÜ TÜM YAZILARDAN SİZ MESULSÜNÜZ.

ŞİMDİ BENİM AKLIMA BUNLAR GELDİ.

BENİM AMACIM KİMSEYİ KIZDIRMAK DEĞİL SADECE BİRAZ anımsama ile gülümsemek O HOCALARI SEVMESEM SÖZLERİ AKLIMDA KALMAZDI!
YANİ HOCALARIM  ve onları çok seven öğrenciler BENİM Kİ SADECE AFFINIZA MAHCUBEN BİR SORU VE ÇIKARIM, LAFIMIZ MECLİSLERDEN DIŞARI!!!!!
:362jf::362jf::362jf:
saygılarımlaa:36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12::36_3_12:

çok güzeldi...ben şu an 4. sınıftayım hala aynılar :)

böcük sende alemsin haa.diğer hocaları bilmem de erdal hoca tam yerinde olmuşşş.hele onun o ıııııııııııııııııııııııııı deyişleri yokmuyduu,öldürürüdü bizi.

ARKADAŞLAR YOK MU HATIRLADIĞINIZ DAHA HADİ SİZDENDE BEKLİYORUZ HOCALARIMIZIN NADİDE LAFLARINDAN ÖRNEKLER :))) HADİ C.Ü

özay hoca: "at kendini pencereden" veya "gelirsem atarım seni aşağı"
yada "sen benim dersimi sabote mi ediyorsun"

canım valla tebrik ederim geç okudum ama bütün hocaları çok ii yansıtmışsın herzamanki gibi mükemmelsin yineeeeee :):):):)

erdal hoca:''benim kuramlarım üniversitelerde okutuluyor..'';)

necati demir:siz çeyizinizi de mi böyle hazırlayacaksınız?banka kartı için okumayın.
erdal hoca:5.sınıfta görüşürüz artık.her akşam sıla'mı kokluyorum,önce demediysem şimdi diyorum
hakkı hoca:arkadaşlar çok yoruldum bir ara verelim
şimdilik bukadar bitmez tabi :)

bu söz sadece bana söylenmiş bi söz hatırlarsanız tıptan gelen Hayri hoca wardı tüm girdiği sınıflarda benim için; "ne terbiyesiz adam derste hiç gazete okunur mu?ben bunca yıllık eğitim hayatımda böle bişey görmedim demiş"...saolsun ben de kendisini çok severim yakalarsam öpecem:)ellerinden..
Bilal hoca da çokça pencereden atma teşebbüsünde bulundu ama nasip olmadı...:)
arkadaşlar bende 4 oldum isimlerinizi yazarsanız sevinirim sizleri tanımak isterim kesin bizim sınıftan biri çıkacak ama neyse... ben serkan gecelerde....

serkan ben yasemin,sınıftan......dünya küçük doğrusu.....:)

oo yasemin seni görmek ne kadar güzel walla hiç beklemezdim seni buralarda göreceğimi neyse görüşmek üzere kib byy...

erdal hoca:anladınız siz onu!
hikmet hoca:biliyorsunuz ben sınıftan 1dersliğine atmam 1 yıllık atarım .
ben de betül serkan sınıftan:)

benim ilk senem hocalar aynı bilal hoca kendi kendine espiri yapıp gülüyo hiç mı sınıftan kimse gülmez yaaaa bizde hoca bozulmasın diye yapamayışına gülüyoz :)))))))))))))))))9

benim ilk senem hocalar aynı bilal hoca kendi kendine espiri yapıp gülüyo hiç mı sınıftan kimse gülmez yaaaa bizde hoca bozulmasın diye yapamayışına gülüyoz :)))))))))))))))))9

HAHA GÜZEL TESBİT YA SÜPER :D:D
BİDE SİZİN YAPTIĞINIZ ESPİRİLERİDE ANLAMAZ Dİ Mİ

ŞÜKRAN HOCA: BUNU NİYE YAPTIN, BU NİE BÖYLE , BU BÖYLE OLUR MU:):):)

bayram hoca: yok kızım yok öyle değil..... yok yok onu demedim.

erdal:bilim adamı böyle der
köy imamı böyle(suratta alaycı ifade) der...

okutman olarak derslere katılan Asuman Hoca:Arkadaşlar şunu şöyle yapalım mı bunu böyle yapalım mı?
sınıf:Yapmayalım hocam!!!!
Asuman:Ama gececiler yapacaz...
sınıf:olsun biz yapmayalım hocam!!!
Asuman:ama sınva etki edecek.
sınıf:ne zaman teslim ediyoz hocam :) :)
--- her seferinde aynı şeyyy

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri