Kendinizi yenilemek için neler yapıyorsunuz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hulyaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:43
selam arkadaşlar hepinizi yürekten kutluyorum.Bu kadar saygın bir mesleğe yanlış yorumlar yapan insanları da kınıyorum.Biz öğretmen olarak bilinçli olmazsak öğrencilerimize ne vereceğiz??hepinize ii çalışmalar.

Arkadaşlar bende gazete bayiilerinden ya da değişik yayınevlerinden aldığım eğitim cdleri var bunlardan bazıları interaktif kendi bilgisayarımda çocuklara uygulama yaptırıyorum.İnşaallah bu sene sınıfıma bir masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ki çocuk uygulamayı kendici yapabilsin. morpadan eğitici kartlar setini almıştım, geçen sene yine morpadan ingilzce flash kartlarını aldım. ing. öğretmeni boş saatlerinde gelip derse giriyordu.
Ayrıca arkadaşlar eğik yazı programı buldum çocukların hoşuna gitti sınıfa birde cam yazı tahtası aldım rakamları eğik yazıyla çalışırken çok faydalı oldu

buldugun egık yazı programını bızımle de paylasır timbil..

paylasır mısın dıyecekım pardon

http://www.hemenpaylas.com/download/1656326/El_Yazisi.zip.html

troubleee el yazısı programını hemenpaylasa ekledim link
http://www.hemenpaylas.com/download/1656326/El_Yazisi.zip.html
iyi çalışmalar

Arkadaşlar ben her yıl farklı alanlarda en az 2 tne olmak üzere mutlaka hizmetiçi eğitim kurslarına katılıyorum.Drama,iletişim,bilgisayarvb...Bizim branşımızdan farklı insanlarla tanışmak çok güzel ve zevkli .Paylaşımlar çok verimli ve kalıcı oluyor.Sizlerede tavsiye ederim.Farklı ortamları görüp özeleştirinizi de yapabilirsiniz.Diğer okulları da gezmenizi tavsiye ederim.

iNTERNETTE ÇOK DOLAŞIRIM. öZELLİKLE YABANCI SİTELERE BAKIYORUM. SINIFTA KULLANMAK İÇİN, FARKLI MATERYALLER HAZIRLIYORUM.FEN-DOĞA EĞİTİMİNE ÖNEM VERİYORUM. BUNUN İÇİN, ANTALYA'DAN TAŞLAR(KALKER, VOLKANİK VE ÇAKIL TAŞLARI), TRABZON'DAN MISIR, FINDIK(YEŞİL KABUKLARIYLA), KESTANE(DİKENLİ) GETİRTTİM. BU AKŞAM DA KAHVE ÇEKİRDEKLERİ ALDIM. İNCELEYİP, BİRLİKTE ÖĞÜTECEĞİZ. BİLİM ÇOCUK VE MERAKLI MİNİK DERGİLERİNİ TAKİP EDİYORUM. BELGESELLER TOPLUYORUM. MEVSİM, BİTKİ HAYVAN, UZAY, KAR TANELERİ VB. RESİMLERDEN SUNUMLAR HAZIRLIYORUM. HAFTALIK _AİLE KATILIMLI_ PROJELER HAZIRLIYORUZ.

AMA BENCE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ, HER KONUDA BİLGİ SAHİBİ OLMALI VE HER İŞTEN ANLAMALI(GEREKTİĞİNDE TAMİRCİ, BOYACI VE BAHÇIVAN vb OLABİLMELİ). KENDİ MESLEĞİ DIŞINDA DA UĞRAŞLARI OLMALI VE UFKUNU GENİŞ TUTMALI. BEN BİRKAÇ YIL TEZHİP KURSUNA GİTTİM. MESLEĞİMDE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. İLETİŞİM BECERİLERİ SEMİNERLERİNE KATILDIM. MESLEKİ SEMİNERLERİN DE ÇOK FAYDALI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM.

arkadaşlar ben bu sene yeni başladım göreve.bir kasabada görev yapıyorum.aynı sınıfı paylaştığım öğleci arkadaş açıköğretim 4. sınıfta.ve bu yıl meslekte 3. yılı.program değişince çok üzülmüştü.neymiş efendim planları geçen yılkinin aynısını yazacakmış.şidi bana da diyorki seneye bu ylın planlarının aynısını yapar rahat ederiz.oysa ben çocuklardan önce sıklırım ya aynı şeyleri uygulamaktan.her gün şu sitenin iiçinde saatler geçiriyorum.çünkü yeniyim ve mutlaka eksiklerim vardır.sınıflarımızda bizi denetim altında tutan tek şey vicdanımız olmamaıi aileler ve çevredekiler bizim o çocuklarda neleri değiştirdiğimizi görmeliler.böyle böyle yaygınlaşır anasınıfı.zorunlu olunca olmamalı bu iş.millet isteyerek yollamalı

yazılanların hepsini okudum.gerçekten çok güzel paylaşımlar olmuş.benim meslekteki ikinci yılım.bende kendini yenilemek adına seminerleri tavsiye ederim. bu yaz tatili için 5 ayrı seminere başvurdum.umarım çıkar.ayrıca farklı şehirlerde oldukları için oradaki anasınıflarını gezip fikir edinmeyi düşünüyorum.onun dışında benim sınıfımda bu yıl başlattığım bir köşe var.Ünlü köşesi.Türk büyüklerini(Mehmet Akif Ersoy,Mimar Sinan,Nasreddin Hoca vs.),ressamları ve meşhur eserleri,Barış Manço vs. resimlerini bulup hayatları ve yaptıkları hakkında kısaca bilgiler veriyorum.Bugün ağaç diktik geçen hafta orman haftası münasebetiyle fidan istemiştik ancak bugün dikebildik bahçede birlikte kendileri kazmaya çalıştılar ve çok eğlendiler.Sonra fen doğa çalışmalarına önem veriyorum.herkesin bildiği çimleme deneyini biz bahçede yaptık ve küçük bir fasulye bahçemiz var :).bunların dışında belgeseller izliyoruz.aile katılımına önem veriyorum.

gerçekten önemli bir konu ben interneti araştırıyorum farklı okullara ziyarete gidiyorum seminerleri takip ediyorum. tavsiyelerim her zaman en iyisi olmaya çalışın

valla en iyi olmak tabiri nekadar doğru bilmem çünkü insan hep yenilenmeli hep daha iyiye ulaşmak için çaba harcamalı ben interneti kullanıyorum yenilikleri takip etmek için.özellikle kitapları takip ediyorum yeni çıkan kitapları almak yeni kaynaklar bulundurmak hoşuma gidiyor.seminere katılma imkanım yok.bulunduğumuz ilde çok fazla böyle faaliyetler olmuyor.olsada ben duyduğumda zamanı geçmiş oluyor.yinede iyiki internet var.imkanlar çok iyi oturduğum yerden istediğim herşey parmaklarımın altında.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri