kendini dinç hissetmek için kim ne yapıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Özlem ÖZMEN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Bizim buralarda oldu dutlar:DBuyrun gelin hepiniz

Ben evime geliyorum perdelerimi açıyorum önce gün ışığını iliklerime kadar hissediyorum malum 8den 17:00'ye okuldan zerre kadar çıkmıyorum sonraaaaa geçiyorum bisikletimin başına çeviriyorumda çeviriyorum fondada kanlı canlı müzikler hem zayıflıyorum hem deşarj oluyorum bunu hergün düzenli olarak yapıyorum müzik+spor paha biçilemez:D

oooooo büşra hocam baya iyisin sen ya ben birde öyle yapsam herhalde buyrun özlem hocanın cenaze namazına diye konu açarım :))
ben genelde okuldan gelince uyumayı tercih ediyorum :)

Aman hocam siz bize lazımsınız demeyin öyle şeyler :emot67:

ben genelde kitap okuyarak dinleniyorum onun dışıdna arkadaşlarla sohbet ve düzenli iyi bi uyku :))) enerjim bitpde tansiyonun düştüğünde biraz atıştırmak iyi geliyor yada bir bardak çay :) :474cu:

merhaba demek hepimiz çok yoruluyoruz bende bir tek benmiyim diyordum.yarım gün çalışıyorum ama yorulmama yetiyor malum anasınıfı çok yoruyor. birde sabah erken kalkınca dahada yıpranıyor insan.ben birde geç yatarım gece oturmayı çok seviyorum.bu yüzden okuldan gelince uyuyorum 3-4 saat.sessiz ortamları tercih ediyorum, kendimi fazla yormamaya çalışıyorum.haftasonlarını kendime ayırıyorum.hamamıda tavsiye ederim arkadaşlar...en azından ayda bir...birde arkadaşın dediği gibi enerji veren yiyecekleri özellikle dut kurusunu tavsiye ederim.

sueda hocam yok sadece siz değilsiniz.bende uyumayı tercih ediyorum genelde.

hocam evli olupta okuldan gelip iş güç ve çocukla uğraşan arkadaşlara hayret ediyorum.nasıl yapabiliyorlar bunu, tebrik etmek lazım.siz bekarmısınız bilmiyorum ama onlar her zaman eve gelip uyuma şansını bizim gibi yakalayamayabiliyorlar.

uyumak güzeldir :DD

:) evet galiba herkes uykuda hemfikir.

bende bekarım sueda hocam ve ailemle kalıyorum sanırım bunun rahatlığı var :)
evet uyku uyku ve uyku diyorum :)

çikolata ve hareketli müzikler öğretmenm...geçici bir süre belki ama denemenizi tavsiye ederm (((:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri