Kelebek şarkıları

kelebek ve tırtıl ile ilgili çok acil şarkıya ihtiyacımız var lütfen s.o.s.

rica ederim burası zaten paylaşmak için siteyi hazırlayanlara asıl tşk.

HAİN PAPATYA SALLANARAAK ATTI KELEBEĞİ GİBİYDİ GALİBA HATIRLAYAN ARKADAŞLAR RİCA ETSEM BANA MÜZİĞİ İLE BİRLİKTE YOLLAMANIZ MÜMKÜN MÜ?

arkadaşlar ben bu şarkıyı açamadım bi sorun mu var

size yardımcı olmak istedim ancak müzik eklemeyi bilmiyorum ancak aşağıdaki adrese girersen orada 7 bölüm halinde çocuk şarkıları var. Oradan indirebilirsin.
................................ya da okulöncesi şarkıları olarak google dan ararsan oradan da bulabilirsin. umarım yardımcı olabilirim.

çok teşekkür ederim istediğimden fazla bir kaynağa ulaştım. gerçekten çok minnettarım.harikasınız

çok teşekkür derim

hala açılmıyor banada alzım bu şarkı yardım edin.....

merhaba 23 nisanda kelebek rondunu oynatacakmış. ama müziğini kullanmak istiyor. benden rica etti ama bir türlü bulamadım. kelebek rondunun müziğini arıyorum yardımcı olursanız çok memnun kalacağım. şimdiden teşekkürler...
Bir küçücük kelebek uçtu geldi dönerek,
Kondu bir papatyaya çok mesudum diyerek.......

arkadaşlar açılmıyor bu şarkı nasıl açılıyor yardım edin acilen lazımmmm

bir minicik kelebek şarkısının mp3 ünü arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

bende olanı yolladım inşallah istediğin şarkıdır :)

cici kızların ah kalbim şarkısının müziği olan var mı? ben bir türlü bulamadım yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler:474cu:

hala istiyosan bende var bu şarkı yardımcı olurum??

TeŞekkÜrler ArkadaŞlar Dİnlerken HÜzÜnlendİm Nedendİr Acaba Çok Acikli OkumuŞlar:((

sağ olun kızlar....

güzel bir şarkı ama çok hüzünlü ,duygulandım valla.niye bu kadar hüzünlü söylemişler ki....

arkadaşlar ben de adresini verdiğiniz yerden müzik aldım ama pc açmadı.Bir bilginiz var mı?

arkadaşlar ben üsküdara giderken aldıda bir yağmur şarkısının sözlerini ve müziğini arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

çok teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri